Hoe PSP-games Op Een Computer Te Spelen

Inhoudsopgave:

Hoe PSP-games Op Een Computer Te Spelen
Hoe PSP-games Op Een Computer Te Spelen

Video: Hoe PSP-games Op Een Computer Te Spelen

Video: Hoe PSP-games Op Een Computer Te Spelen
Video: How to Play Sony PSP Games on PC: The Best PSP Emulator - PPSSPP (Setup / config / tutorial) 2024, April
Anonim

PlayStation Portable is een populaire gameconsole van Sony. PSP-games worden uitgebracht op speciaal vervaardigde optische UMD-schijven. Deze indeling wordt niet ondersteund door pc's, maar er zijn manieren om deze beperking te omzeilen.

Hoe PSP-games op een computer te spelen
Hoe PSP-games op een computer te spelen

Noodzakelijk

  • - computer;
  • - emulatorprogramma;
  • - PSP-spel.

instructies:

Stap 1

Om games op het PlayStation Portable-platform uit te voeren, hebt u een emulatorprogramma nodig dat een virtueel apparaat maakt dat het platform simuleert. Er is een groot aantal emulators ontwikkeld (bijvoorbeeld Potemkin, PSP Custom Firmware of DaedalusX64), elk geschikt voor een beperkt aantal games, waarvan een lijst meestal op de emulatorpagina staat. Kies een hulpprogramma rechtstreeks voor uw spel of kies het meest voorkomende hulpprogramma op dit moment - het Jpcsp-emulatorprogramma.

Stap 2

Om het programma uit te voeren, moet het Java-platform op uw computer zijn geïnstalleerd. Als het platform niet is geïnstalleerd, download het dan van de officiële site en installeer het. Open het gedownloade archief en voer het bestand jdk.exe uit. Klik daarna met de rechtermuisknop op het programma Jpcsp.exe, wijs in het pop-upcontextmenu naar het item "Openen met …" en selecteer Java (TM) Platform SE binair. Het programma zal starten.

Stap 3

Vervolgens heb je de game nodig die je wilt spelen. Download de game-afbeelding van internet, er zijn veel bronnen op internet die PSP-games gratis aanbieden. Meestal bevinden games zich in rar- en zip-archieven. Pak het spel uit op een geschikte locatie.

Stap 4

Klik in het hoofdmenu van het Jpcsp-programma op de knop "Bestand openen". Geef in het dialoogvenster dat wordt geopend het pad op naar de uitgepakte game-afbeelding en klik op de knop "Selecteren". Het programma zal het bestand verwerken en u kunt beginnen met spelen.

Aanbevolen: