Waar Is "Programma's Toevoegen Of Verwijderen" In Windows 7

Inhoudsopgave:

Waar Is "Programma's Toevoegen Of Verwijderen" In Windows 7
Waar Is "Programma's Toevoegen Of Verwijderen" In Windows 7

Video: Waar Is "Programma's Toevoegen Of Verwijderen" In Windows 7

Video: Waar Is
Video: Момент с Валей (Ночной контакт) 18+ 2024, Mei
Anonim

Programma's toevoegen of verwijderen is een speciale functie waarmee de gebruiker onnodige onderdelen of programma's volledig van de computer kan verwijderen.

Waar is
Waar is

Programma's toevoegen of verwijderen is een onderdeel dat deel uitmaakt van de basissoftware die wordt geïnstalleerd met het Windows-besturingssysteem. Met deze software kan de gebruiker eenvoudig die programma's verwijderen die hij niet langer nodig heeft, of hun configuratie wijzigen. Wijziging van programmaconfiguraties wordt uitgevoerd door bepaalde programmacomponenten toe te voegen of te verwijderen. In Microsoft Windows 7 is de naam van Programma's toevoegen/verwijderen gewijzigd en daarom konden sommige gebruikers dit onderdeel niet vinden en moesten ze natuurlijk naar programma's zoeken en deze handmatig verwijderen.

Programma's en functies

Om dit onderdeel in Microsoft Windows 7 te vinden, moet u naar het menu "Start" gaan en "Configuratiescherm" selecteren. Hier kan de gebruiker veel verschillende acties uitvoeren met programma's, het systeem, randapparatuur die op de computer is aangesloten, enz. Selecteer in het venster dat verschijnt het veld "Programma's". Het "Configuratiescherm" kan een beetje anders worden weergegeven en om vervolgens het item "Programma's" te vinden, moet u het veld "Bekijken" zoeken en de weergave per categorie selecteren. Selecteer vervolgens, wanneer een nieuw venster wordt geopend, het item "Programma's en onderdelen". In Microsoft Windows 7 kunt u hier programma's verwijderen en hun componenten wijzigen.

Verwijdering, restauratie en modificatie and

De verwijderingsprocedure verschilt niet van eerdere versies van Microsoft Windows. Eerst moet u het programma vinden en selecteren dat u wilt verwijderen. Ernaast verschijnt een knop "Verwijderen", waarop moet worden geklikt. Hiermee wordt het de-installatieproces van de software gestart. Het programma wordt verwijderd met behulp van een speciaal verwijderprogramma dat samen met het programma is geïnstalleerd.

Zoals hierboven vermeld, kunnen sommige programmacomponenten worden gewijzigd en soms kunnen ze worden hersteld als ze beschadigd zijn. Om dit te doen, moet u een geschikt programma selecteren en op de knop "Herstellen" of "Wijzigen" klikken, afhankelijk van wat u wilt doen. Voor sommige programma's zijn mogelijk beheerdersrechten vereist. Dit betekent dat als het account alleen standaardrechten heeft, er niets met de programma's kan worden gedaan zonder het beheerderswachtwoord in te voeren. Als de verwijdering plaatsvindt onder een beheerdersaccount, is alleen bevestiging vereist. Er zal een speciaal pictogram naast dergelijke programma's zijn.

Aanbevolen: