Hoe Windows 8-apps Te Verwijderen

Inhoudsopgave:

Hoe Windows 8-apps Te Verwijderen
Hoe Windows 8-apps Te Verwijderen

Video: Hoe Windows 8-apps Te Verwijderen

Video: Hoe Windows 8-apps Te Verwijderen
Video: Windows 8: How to Uninstall Programs 2024, Mei
Anonim

Het nieuwe Windows 8-besturingssysteem van Microsoft wijkt af van alle eerdere versies van het systeem die eerder zijn uitgebracht. Ze ontving de Metro-shell, die het werk met de softwarecomponent van de computer aanzienlijk veranderde. Zo is ook het verwijderen van programma's in het systeem gewijzigd.

Hoe Windows 8-apps te verwijderen
Hoe Windows 8-apps te verwijderen

instructies:

Stap 1

Ga naar de Metro-interface door de muisaanwijzer naar de linkerbenedenhoek van het scherm te verplaatsen en met de linkermuisknop op het bijbehorende gebied te klikken. U kunt dit menu ook openen door op het Windows-toetsenbordpictogram links van de Alt-toets te klikken.

Stap 2

Nadat u de systeeminterface hebt geopend, selecteert u de toepassing die u wilt verwijderen. Om de gewenste applicatie te zoeken, kunt u het menu naar rechts scrollen met het muiswiel of de naam van de gewenste applicatie invoeren met het toetsenbord.

Stap 3

Klik met de rechtermuisknop op de tegel van het programma dat u wilt verwijderen en selecteer "Verwijderen". Bevestig de handeling, waarna de applicatie van de computer wordt verwijderd en niet meer in het systeem wordt gebruikt.

Stap 4

U kunt ook de standaard deïnstallatie-interface oproepen die aanwezig was in eerdere versies van het systeem. Ga hiervoor naar Metro en voer de zoekopdracht "Configuratiescherm" in en selecteer vervolgens het resultaat dat verschijnt als resultaat van de zoekopdracht.

Stap 5

U wordt naar het bureaublad van het systeem gebracht, waar u een standaardinterface ziet voor het beheren van systeeminstellingen. Ga naar Programma's en vervolgens Programma's verwijderen. In de lijst die verschijnt, ziet u een lijst met applicaties die kunnen worden verwijderd.

Stap 6

Klik met de linkermuisknop op de regel met het gewenste programma en selecteer "Verwijderen". Wacht tot het einde van de verwijderingsprocedure en sluit het venster "Programma's verwijderen".

Stap 7

Als u een Windows 8-tablet gebruikt, wordt de app op een iets andere manier verwijderd via de Metro-interface. Druk met uw vinger op het hulpprogramma dat u wilt verwijderen. Verplaats het pictogram omlaag naar het verwijdergebied en bevestig de bewerking. Het programma wordt automatisch uit het systeem verwijderd. Op dezelfde manier kunt u de vereiste toepassing verwijderen via de interface van het Configuratiescherm.

Aanbevolen: