Waar Vind Je Stuurprogramma's Voor Genius

Waar Vind Je Stuurprogramma's Voor Genius
Waar Vind Je Stuurprogramma's Voor Genius

Video: Waar Vind Je Stuurprogramma's Voor Genius

Video: Waar Vind Je Stuurprogramma's Voor Genius
Video: Driver Genius Professional Edition v11.0.0.1128 + Crack ☣ 2024, Mei
Anonim

Genius is een handelsmerk waaronder het Taiwanese bedrijf KYE Systems sinds 1983 verschillende randcomputerapparatuur produceert. 's Werelds meest gebruikte invoerapparaten (muizen, joysticks, toetsenborden), evenals luidsprekers, koptelefoons, headsets, scanners, webcams, enz. De meeste van deze apparaten vereisen de installatie van speciale programma's - stuurprogramma's om hun mogelijkheden optimaal te benutten.

Waar vind je stuurprogramma's voor Genius
Waar vind je stuurprogramma's voor Genius

Als u uw Genius in een winkel hebt gekocht, kunt u stuurprogramma's en hulpprogramma's vinden op de optische schijf die bij uw apparaat moet worden geleverd. Gewoonlijk is het voldoende om de schijf in de lezer te plaatsen, zodat er een menu op het scherm verschijnt waarin u het installatie-item van het stuurprogramma moet selecteren. Maar u kunt het stuurprogramma-installatieprogramma zelf uitvoeren met behulp van de standaard bestandsbeheerder van het besturingssysteem waaronder de computer draait - zoek het bestand setup.exe of install.exe op de optische schijf waarmee u het gebruikt.

Als u geen optische schijf hebt, is de eenvoudigste manier om de driver die u nodig hebt online te vinden. Het zoeken naar stuurprogramma's is een vrij populaire activiteit onder websurfers, dus er zijn veel sites op internet die gespecialiseerd zijn in het verzamelen, catalogiseren en distribueren ervan. U kunt een van de bronnen van dit soort vinden die geen geld nodig heeft voor zijn diensten, maar het is beter om de server van de fabrikant van het gewenste apparaat te gebruiken. Ten eerste, waar, indien niet van de fabrikant, nieuwe driverreleases zullen verschijnen, en ten tweede, op deze manier is het gemakkelijker om te voorkomen dat malware de computer binnendringt.

De Russischtalige site van het bedrijf KYE Systems bevindt zich op het onderstaande adres en op de hoofdpagina is er een flash-menu waarmee u de sectie en subsectie kunt selecteren die betrekking hebben op het apparaat waarin u geïnteresseerd bent. Als u bijvoorbeeld een stuurprogramma nodig hebt voor uw Genius Wireless Trio R, selecteert u de subsectie Gaming Wheels in de sectie Gaming Devices. Op de volgende pagina die in de browser is geladen, klikt u op de afbeelding met de Genius Wireless Trio R-handtekening en ziet u de beschrijving, technische kenmerken en specificaties, leveringsset, enz. Helemaal aan het einde van de informatiepagina vindt u het gedeelte "Drivers" - het bevat een link om dit programma te downloaden, met vermelding van de versie, bestandsgrootte en releasedatum.

Aanbevolen: