Waar Stuurprogramma's Voor Canon-printers Te Downloaden

Waar Stuurprogramma's Voor Canon-printers Te Downloaden
Waar Stuurprogramma's Voor Canon-printers Te Downloaden

Video: Waar Stuurprogramma's Voor Canon-printers Te Downloaden

Video: Waar Stuurprogramma's Voor Canon-printers Te Downloaden
Video: How to Download And Install All Canon Printer Driver for Windows 10/8/7 From Canon 2024, Mei
Anonim

Gewoonlijk wordt een optische schijf met de benodigde stuurprogramma's, aanvullende software en referentiemateriaal bij de printer gekocht. Maar als het afdrukapparaat niet vanuit een winkel naar u toe is gekomen en zonder zo'n schijf, kunt u alles wat het bevat, inclusief de stuurprogramma's, via internet krijgen. Vrijwel alle fabrikanten hebben hun eigen servers op het netwerk en verspreiden dergelijke software gratis.

Waar stuurprogramma's voor Canon-printers te downloaden
Waar stuurprogramma's voor Canon-printers te downloaden

Het is erg handig om een alleswetend programma op uw computer te hebben, dat in staat is om alle informatie over alle gebruikte hardware en software - interne en aangesloten apparaten op de computer, besturingssysteem, enz. op één plaats te verzamelen. Moderne programma's van dit soort bieden naast apparaatparameters ook links naar de pagina's van de websites van hun fabrikanten, die beschrijvingen, stuurprogramma's en applicatieprogramma's voor hun onderhoud bevatten. Een van deze handige programma's heet AIDA 64.

Om een link te krijgen om het Canon-stuurprogramma met deze toepassing te downloaden, zet u de printer aan, start u AIDA 64, selecteert u in de lijst met secties eerst "Apparaten" en vervolgens "Printers". Als er meer dan één printer op uw computer is aangesloten, selecteert u Canon in de lijst Printernaam in het rechterframe. De laatste sectie in de apparaatinformatietabel is "Printerfabrikant" - dubbelklik op de link in het veld "Productinformatie" van deze sectie. De browser laadt de pagina op de Canon-website die specifiek is voor uw printermodel. Dit is een pagina voor de Engelse versie van de site, dus om naar de pagina met links om de driver te downloaden, klikt u op Drivers & Software.

U kunt natuurlijk zelf naar de gewenste pagina gaan, zonder gebruik van programma's. In dit geval kunt u zelfs de Russischtalige site van Canon kiezen - canon.ru. In de rechterkolom op de hoofdpagina van deze site is er een sectie met een rode kop "Zoeken naar modellen" - open de vervolgkeuzelijst "Selecteer een model" die erin is geplaatst en klik op de regel "Printers". Stel vervolgens in de lijst "Selecteer een subcategorie" het apparaattype in - laser, inkjet, compact, professioneel - en klik op de knop "Toon". Klik in de lijst op de volgende pagina die in uw browser is geladen op het model dat u nodig hebt en klik vervolgens op de koppeling Drivers onder Download. Als het model dat u nodig hebt niet in de lijst staat, selecteert u een ander model - later krijgt u toegang tot een meer volledige lijst.

De Russische site opent een Engelstalige downloadpagina voor stuurprogramma's die wordt gehost op de Canon Europe-server. Selecteer in de kolom Voor u een land in de vervolgkeuzelijst Land, stel vervolgens Printers in het veld Product in en zoek in de lijst Model het gewenste printermodel en klik op Start. Daarna wordt de Russischtalige pagina opnieuw geladen, waarop u het veld "Software (stuurprogramma's en toepassingen)" moet aanvinken. Selecteer vervolgens het stuurprogramma dat u nodig hebt in de lijst Beschikbare software, vink het selectievakje Ik accepteer de voorwaarden van de overeenkomst aan en klik op de knop Downloaden.

Aanbevolen: