Hoe Stuurprogramma's Voor Genius Te Installeren

Inhoudsopgave:

Hoe Stuurprogramma's Voor Genius Te Installeren
Hoe Stuurprogramma's Voor Genius Te Installeren

Video: Hoe Stuurprogramma's Voor Genius Te Installeren

Video: Hoe Stuurprogramma's Voor Genius Te Installeren
Video: how to download driver genius install and free license - By HB All In One Tech 2023, Maart
Anonim

Moderne personal computers voor thuis- en kantoorgebruik zijn samengesteld uit afzonderlijke apparaten van verschillende fabrikanten. Elke eenheid van zo'n computer "hardware" heeft individuele kenmerken, dus fabrikanten koppelen er speciale programma's aan - stuurprogramma's. Ze spelen de rol van piloten of chauffeurs die zijn opgeleid om met dit specifieke model te werken - het besturingssysteem vertelt de chauffeur wat er moet gebeuren en hij voert de taak uit met het meest efficiënte gebruik van de functies van het onderhouden apparaat.

Hoe stuurprogramma's voor Genius te installeren
Hoe stuurprogramma's voor Genius te installeren

instructies:

Stap 1

Als een Genius-apparaat in een complete set naar u toe is gekomen, moet het een optische schijf hebben waarop een set stuurprogramma's voor verschillende versies van besturingssystemen en enkele aanvullende programma's zijn opgenomen. Het installeren van het stuurprogramma is in dit geval een zeer eenvoudige taak. Plaats de schijf in de lezer en wacht tot het besturingssysteem het uitvoerbare bestand erop vindt. Daarna zal het besturingssysteem een dialoogvenster weergeven met opties voor verdere acties - selecteer de lancering van het opstartbestand.

Stap 2

De menu's van elke dergelijke schijf zijn anders georganiseerd voor verschillende Genius-apparaten, maar er moet een item in zitten waarvan de bewoording betekent dat het stuurprogramma moet worden geïnstalleerd. Selecteer dit item en een speciaal programma begint te werken - de installatiewizard. Je hoeft alleen maar de instructies te volgen die op het scherm verschijnen.

Stap 3

Als er geen schijf met de software is, download dan de benodigde installatiebestanden van de website van het bedrijf - de link ernaar wordt hieronder gegeven. De informatie daar is onderverdeeld in secties en subsecties, die elk verwijzen naar een specifiek type apparaat. Zoek de pagina met informatie over uw model en de link om de driver te downloaden onderaan. Nadat u dit bestand hebt opgeslagen, selecteert u het en drukt u op Enter - deze actie zou de installatiewizard moeten starten die in de vorige stap is beschreven.

Stap 4

Sommige apparaten - bijvoorbeeld gewone muizen - vereisen geen installatie van stuurprogramma's, sluit ze gewoon aan op een USB-poort en het besturingssysteem selecteert en installeert het juiste stuurprogramma uit zijn eigen database. Het installeren van PS / 2-apparaten is net zo eenvoudig, maar u moet ze aansluiten terwijl uw computer is uitgeschakeld.

Stap 5

Ongecompliceerde apparaten mogen niet vergezeld gaan van installatieprogramma's, maar informatiebestanden (inf-extensie). In dit geval kan handmatige installatie met behulp van "Apparaatbeheer" vereist zijn. Om het in Windows 7 en Vista te starten, opent u het hoofdmenu, typt u "dis" en klikt u op de link "Apparaatbeheer" in de lijst met zoekresultaten.

Stap 6

Zoek in het dispatchervenster de regel van het vereiste apparaat, klik er met de rechtermuisknop op en selecteer het item "Stuurprogramma's bijwerken" in het contextmenu. Klik in het volgende formulier op het item "Zoeken naar stuurprogramma's op deze computer", en gebruik vervolgens het dialoogvenster dat wordt geopend door de knop "Bladeren" om de locatie van het inf-bestand op te geven. Klik op de knop "Volgende" en het besturingssysteem doet de rest zelf.

Populair per onderwerp