Waar Gratis Stuurprogramma's Voor Samsung Te Downloaden

Waar Gratis Stuurprogramma's Voor Samsung Te Downloaden
Waar Gratis Stuurprogramma's Voor Samsung Te Downloaden

Video: Waar Gratis Stuurprogramma's Voor Samsung Te Downloaden

Video: Waar Gratis Stuurprogramma's Voor Samsung Te Downloaden
Video: Download Samsung Drivers | How to Install Samsung Drivers 2024, Mei
Anonim

Het Koreaanse bedrijf Samsung produceert naast consumentenelektronica en mobiele apparaten ook laptops en computerrandapparatuur. Bij aanschaf bevat de kit altijd een optische schijf met de software die nodig is voor normaal functioneren. Maar als bijvoorbeeld een Samsung-printer niet volledig uitgerust bij u komt, zonder een cd met software, kunnen de ontbrekende bestanden van internet worden gedownload.

Waar gratis stuurprogramma's voor Samsung te downloaden
Waar gratis stuurprogramma's voor Samsung te downloaden

Het is het beste om de websites van de fabrikant van deze software te gebruiken om software te downloaden - daar verschijnen de nieuwste versies van programma's eerst. Informatiepagina's van dergelijke sites bevatten in de regel naast links om stuurprogramma's te downloaden ook links naar aanvullende programma's, bestanden met beschrijvingen en instructies. En het belangrijkste is dat het gebruik van bestanden uit de eerste hand uw computer helpt beschermen tegen het binnendringen van verschillende kwaadaardige programma's - virussen, spyware en gewoon onvoltooide testversies van stuurprogramma's.

De link naar de Samsung-website staat hieronder. Er zijn drie manieren om vanaf de startpagina naar de bestanden te gaan die u nodig hebt. De eerste is om de flash-screensaver te gebruiken, waar onderaan de categorieën van de producten van het bedrijf worden vermeld. Open de gewenste sectie daarin, volg een van de links naar de subsectie, selecteer vervolgens het type apparaat en klik ten slotte op het pictogram van het gewenste model.

Een andere manier is door met uw muis over het gedeelte 'Ondersteuning' in het sitemenu te gaan en op de link 'Downloads' te klikken in het paneel dat verschijnt. In het formulier op de volgende pagina moet u achtereenvolgens de vereiste regels in de vervolgkeuzelijsten "categorie", "subcategorie" en "model" selecteren en vervolgens op de knop "Downloads en documentatie" klikken.

De derde manier is om de naam van het apparaatmodel in het zoekvak in de rechterbovenhoek van de pagina in te voeren en op Enter te drukken. Als resultaat van de zoekopdracht verschijnt een lijst met links waarin u degene moet selecteren die u nodig heeft. Zodra u op een van de manieren op de apparaatinformatiepagina bent gekomen, gaat u naar het tabblad "Downloads" en downloadt u het stuurprogramma.

Als uw computer AIDA 64-software heeft die informatie verzamelt over de software en hardware, vindt u een link naar de downloadpagina van het stuurprogramma in de sectie voor het apparaat in kwestie. En als u de Carambis Driver Updater-toepassing gebruikt, hoeft u er niet naar te zoeken - het programma zelf downloadt het stuurprogramma van de website van de fabrikant en installeert het.

Aanbevolen: