Waar Vindt U HP-stuurprogramma's Voor Windows 7

Waar Vindt U HP-stuurprogramma's Voor Windows 7
Waar Vindt U HP-stuurprogramma's Voor Windows 7

Video: Waar Vindt U HP-stuurprogramma's Voor Windows 7

Video: Waar Vindt U HP-stuurprogramma's Voor Windows 7
Video: Установка windows 7 на ноутбук hp 2023, Maart
Anonim

De release van nieuwe besturingssystemen gaat vaak gepaard met een probleem dat verband houdt met het ontbreken van geschikte stuurprogramma's. Momenteel hebben grote computerfabrikanten Windows Seven-compatibele stuurprogramma's voor de meeste apparaten voorbereid.

Waar vindt u HP-stuurprogramma's voor Windows 7
Waar vindt u HP-stuurprogramma's voor Windows 7

HP is gespecialiseerd in de productie van computers voor uiteenlopende doeleinden. Onder de producten van dit bedrijf vindt u de volgende apparaten: stationaire computers, laptops, desktops, monoblocks en pc's die zijn ontworpen voor gebruik als servers.

Gebruik de officiële HP-website voor de selectie van drivers en software om een stabiele werking van computers en randapparatuur te garanderen. Volg de link www.hp.ru om de Russischtalige versie van de bron te starten. Klik op de link "Ondersteuning en stuurprogramma's". Selecteer de categorie van de sectie "Drivers en software". Klik nu op de link "Laptops en tablet-pc's" om de stuurprogramma's voor de laptop te vinden.

Om het zoekalgoritme voor bestanden te vereenvoudigen, hoeft u alleen maar de naam van uw laptop, printer of ander apparaat in het speciale veld in te voeren. Druk op Enter en wacht tot de lijst met vergelijkbare modellen is gegenereerd. Kies degene die u op dit moment gebruikt.

Nadat u het gewenste model hebt gevonden, selecteert u het type besturingssysteem. Selecteer Windows Seven x86 (x64). Klik op de knop Alles weergeven nadat u een lijst met beschikbare stuurprogramma's en hulpprogramma's hebt geopend.

Download de benodigde programma's en bestandsbundels. Vergeet niet dat vergelijkbare laptopmodellen kunnen worden uitgerust met apparaten van verschillende fabrikanten. Dit geldt meestal voor netwerkadapters, Bluetooth-modules en andere niet-reguliere apparaten.

Om stuurprogramma's op het Windows Seven-besturingssysteem te installeren, opent u het menu Computer en selecteert u het tabblad Systeemeigenschappen. Ga nu naar het menu Apparaatbeheer. Selecteer met de rechtermuisknop de naam van het gewenste apparaat en activeer de optie "Stuurprogramma's bijwerken".

HP gebruikt hardware van derden in zijn computers. Probeer stuurprogramma's voor een specifiek apparaat te vinden op de website van de ontwikkelaars.

Populair per onderwerp