Videobellen Instellen In Skype

Inhoudsopgave:

Videobellen Instellen In Skype
Videobellen Instellen In Skype

Video: Videobellen Instellen In Skype

Video: Videobellen Instellen In Skype
Video: SKYPE instructie videobellen | ✅ MentorMax.nl 2024, Mei
Anonim

Om te bellen via Skype, moet u eerst de camera aansluiten op uw computer of de juiste stuurprogramma's voor uw laptop installeren om de camera te kunnen gebruiken. Daarna kunt u in het programma zelf de nodige instellingen maken om videogesprekken te voeren met andere abonnees.

Videobellen instellen in Skype
Videobellen instellen in Skype

Noodzakelijk

Stuurprogramma ' s voor een webcam

instructies:

Stap 1

Sluit uw webcam aan op de USB-poort van uw computer. Wacht tot het in het systeem is gedefinieerd. Na succesvolle detectie ontvangt u een melding over de succesvolle installatie van het vereiste stuurprogramma. Als het vereiste softwarepakket niet in het systeem aanwezig is, plaatst u de schijf die bij de camera is geleverd in het station van de computer en sluit u de camera opnieuw aan. De benodigde stuurprogramma's worden in het systeem geïnstalleerd en u kunt doorgaan met de directe installatie van de camera.

Stap 2

Als u geen schijf met camerastuurprogramma's hebt, kunt u gebruik maken van de technische ondersteuningsservice op de website van uw apparaatfabrikant - de meeste grote bedrijven plaatsen de programma's die nodig zijn om de camera te laten werken rechtstreeks op de website.

Stap 3

Wil je een laptop gebruiken voor videocommunicatie, installeer dan ook het benodigde driverpakket. Om dit te doen, drukt u op de toetsencombinatie om de webcam van het apparaat te activeren of schuift u de overeenkomstige schakelaar in de buurt van het oog van de camera (indien beschikbaar). U kunt de gewenste toetsencombinatie vinden door de instructies voor uw laptop te lezen of door de pictogrammen op het toetsenbord te volgen, die kunnen worden toegepast op de toetsen van de bovenste rij in blauw.

Stap 4

Houd de Fn-toets ingedrukt, die zich links van de Windows-knop op uw toetsenbord bevindt, en klik op de knop met het camerapictogram in de bovenste rij knoppen (bijvoorbeeld F6). Als de stuurprogramma's voor de camera niet zijn geïnstalleerd, plaatst u de cd met programma's voor uw laptop die bij het apparaat zijn geleverd toen u het kocht en wacht u tot de installatie van het vereiste stuurprogramma is voltooid.

Stap 5

Als u het systeem niet zelf opnieuw heeft geïnstalleerd na aanschaf van de laptop, hoeft u geen extra programma's te installeren, omdat deze al zijn geïnstalleerd. Het is voldoende om de camera in te schakelen om Skype te laten werken.

Stap 6

Open Skype door te dubbelklikken op de snelkoppeling op het bureaublad. Log daarna in op uw account en geef de gebruikersnaam en het wachtwoord op om in te loggen. Klik vervolgens op "Extra" - "Opties". Ga naar het gedeelte "Algemeen" van het linker instellingenpaneel en klik op de parameter "Video-instellingen". Als er een webcam is aangesloten, ziet u uw afbeelding. Klik op de knop "Instellingen" onder de video om de parameters van de helderheid en het contrast van de afbeelding in te stellen door de bijbehorende opties aan te passen.

Stap 7

Nadat u de instellingen hebt voltooid en de optimale weergaveparameters hebt bereikt, klikt u op "Opslaan" om de instellingen toe te passen. Het instellen van de cameraparameters voor Skype is nu voltooid en u kunt videogesprekken voeren met alle abonnees uit uw contactenlijst.

Aanbevolen: