Hoe Maak Je Een Vet Lettertype

Inhoudsopgave:

Hoe Maak Je Een Vet Lettertype
Hoe Maak Je Een Vet Lettertype

Video: Hoe Maak Je Een Vet Lettertype

Video: Hoe Maak Je Een Vet Lettertype
Video: Les 1 Word: Voorblad, vet, cursief en lettertype wijzigen 2024, Mei
Anonim

Er zijn verschillende manieren om een belangrijk stuk tekst te markeren dat dateert van vóór de uitvinding van de computer. Dit is kleur, verandering van lettertype, frame, verandering van afstand tussen woorden en letters, en andere. Zowel teksteditors als veel blogs stellen je in staat om deze tools te gebruiken.

Hoe maak je een vet lettertype
Hoe maak je een vet lettertype

Noodzakelijk

Computer met internetverbinding

instructies:

Stap 1

Om tekst in een bestand vet te maken, selecteert u het en klikt u met de rechtermuisknop. Selecteer in het menu dat verschijnt de groep Lettertype en selecteer in het nieuwe venster in de lijst Stijl de optie Vet. Sla de instellingen op.

U kunt, zonder dit venster te openen, de tekst selecteren en de werkbalk bovenaan vinden. Druk onder de naam van het lettertype op de Russische letter "Ж" of de Engelse letter "B".

Stap 2

Open in de blog bij het maken van een nieuw bericht de weergave "HTML" (maar niet de "Visuele editor"). Typ een bericht en plaats de cursor aan het begin van de selectie.

Stap 3

Plaats de tag: (geen spaties). Ga naar het einde van de selectie en voeg nog een tag in: (ook zonder spaties).

Stap 4

U kunt het vetgedrukte lettertype één pixel groter maken dan de rest van het bericht. Plaats een tag aan het begin van de geselecteerde tekst en verwijder spaties: (de woorden "lettergrootte" moeten uiteindelijk worden gescheiden). In plaats van één kun je een ander nummer plaatsen, dan zal het lettertype met een ander aantal pixels toenemen

Voeg aan het einde van het vetgedrukte type de tags toe: … Er zijn geen spaties nodig.

Stap 5

Als u een vetgedrukt lettertype in kleur wilt maken, voegt u tags toe aan het begin ervan en verwijdert u de spaties: … "Blauw" - blauwe kleur. U kunt desgewenst elke andere kleur in het Engels invoeren. Voeg aan het einde van de geselecteerde tekst tags in zonder spaties:

Aanbevolen: