Hoe Maak Je Een Groot Lettertype

Inhoudsopgave:

Hoe Maak Je Een Groot Lettertype
Hoe Maak Je Een Groot Lettertype

Video: Hoe Maak Je Een Groot Lettertype

Video: Hoe Maak Je Een Groot Lettertype
Video: HOE MAAK JE JE EIGEN LETTERTYPE?! 2024, Mei
Anonim

Veel gebruikers voelen zich niet altijd op hun gemak bij het werken op een computer waarop standaard zeer kleine systeemlettertypen zijn geconfigureerd. Windows biedt een speciaal hulpmiddel voor visueel gehandicapte gebruikers - een schermvergroter, maar het is niet erg handig in gebruik. Daarom kunt u het lettertype eenvoudig vergroten, waardoor het comfortabel is om mee te werken.

Hoe maak je een groot lettertype
Hoe maak je een groot lettertype

instructies:

Stap 1

Door het lettertype te vergroten, worden alle venstertitels, menu-items en bestandsnamen aanzienlijk groter. Om dit te doen, klikt u op het bureaublad met de rechtermuisknop en selecteert u het meest recente item "Eigenschappen".

Stap 2

In het geopende venster moet u het tabblad "Ontwerp" selecteren. Hier kunt u verschillende opties configureren voor het ontwerp van het systeem, inclusief de grootte van de lettertypen.

Stap 3

U moet het item "Lettergrootte" selecteren. Hier krijgt u drie opties te zien: Normaal, Grote lettertypen en Extra grote lettertypen. U kunt Normaal selecteren en de wijzigingen bekijken door op de knop Toepassen te klikken.

Stap 4

Als u nog steeds niet tevreden bent met de grootte van de lettertypen, moet u de optie Extra grote lettertypen selecteren en nogmaals op de knop "Toepassen" klikken. Het resultaat moet bij je passen!

Aanbevolen: