Waarom Werkt De Microfoon Niet Op Skype?

Inhoudsopgave:

Waarom Werkt De Microfoon Niet Op Skype?
Waarom Werkt De Microfoon Niet Op Skype?

Video: Waarom Werkt De Microfoon Niet Op Skype?

Video: Waarom Werkt De Microfoon Niet Op Skype?
Video: Fix Skype Microphone Not Working 2024, April
Anonim

De afgelopen jaren zijn online spraakprogramma's steeds populairder geworden. De leidende positie onder hen wordt ingenomen door het Skype-programma. Met behulp hiervan kan men de gesprekspartner niet alleen horen, maar ook zien die zich overal ter wereld bevindt.

Waarom werkt de microfoon niet op Skype?
Waarom werkt de microfoon niet op Skype?

Ondanks het gemak van Skype doen zich tijdens het gebruik vaak verschillende problemen voor, ook technische. Vaak zijn er problemen met video-uitzendingen, evenals de werking van de microfoon. Als je zonder video kunt, moet je de microfoon aanpassen.

Hardwarestoring

Als u merkt dat de microfoon niet werkt terwijl Skype actief is, moet u eerst controleren of de microfoon correct is aangesloten. U hebt bijvoorbeeld uw microfoon op de verkeerde aansluiting aangesloten. Voor degenen die niet weten waar de microfoon moet worden aangesloten, moet worden gezegd dat dergelijke apparatuur altijd op de roze connector moet worden aangesloten.

De reden kan ook gewoon een niet-werkende microfoon zijn. U kunt de functionaliteit van de apparatuur alleen controleren als u zeker weet dat de problemen niet te maken hebben met de instellingen in het Skype-programma en de verkeerde verbinding met de computer.

Instellingen probleem

Naast hardwareproblemen komen ook problemen met instellingen in het programma zelf en op je computer veel voor. Om de juistheid van de microfooninstellingen in Skype te controleren, moet u naar "Extra" - "Instellingen" gaan. Open vervolgens de optie "Geluidsinstellingen". Helemaal bovenaan staat de microfooninstelling. Je had Microphone - Microphone… moeten schrijven. (de naam van de microfoon moet worden geschreven in plaats van punten). Als er "Stereo Mixer" of iets anders op staat, moet u precies de instelling selecteren met de naam van uw microfoon. Anders hoort de gesprekspartner u niet.

Als uw computer Windows 7 draait, controleer dan de microfooninstellingen op uw pc. Om dit te doen, moet u een pictogram vinden dat op luidsprekers lijkt in de snelstartbalk. Vervolgens moet u erop dubbelklikken met de linkermuisknop en op het luidsprekerbeeld in het pop-upvenster klikken. Daarna wordt een nieuw venster geopend met verschillende items "Algemeen", "Niveaus", "Verbeteringen" en "Geavanceerd". U moet naar het gedeelte "Niveaus" gaan en de status van de microfoon controleren. Het kan goed zijn dat de microfoon wordt uitgeschakeld (dit wordt aangegeven door het doorgestreepte luidsprekerpictogram). Om de microfoon in te schakelen, moet u eenmaal op dit pictogram klikken.

Een andere reden

Als je al deze parameters hebt gecontroleerd en de microfoon in Skype werkt nog steeds niet voor je, dan is het beter om de laptop naar de dienst te brengen of een specialist bij je thuis uit te nodigen.

Aanbevolen: