Een Film Kijken Op Een Computer

Inhoudsopgave:

Een Film Kijken Op Een Computer
Een Film Kijken Op Een Computer

Video: Een Film Kijken Op Een Computer

Video: Een Film Kijken Op Een Computer
Video: How to Watch Online Movies For Free on PC/Computer/Laptop/Desktop 2024, April
Anonim

Elke maand geeft de wereld- en binnenlandse filmindustrie ons nieuwe hits. Films kijk je niet alleen in de bioscoop, maar ook op je computer. Daarnaast worden sommige films alleen op tv uitgebracht en kun je ze dankzij de opname vele malen bekijken. Daarom moet u weten hoe u een film op een computer kunt bekijken.

Een film kijken op een computer
Een film kijken op een computer

instructies:

Stap 1

Het bekijken van een film op een computer kan worden uitgevoerd met behulp van een dvd-schijf of met behulp van een videobestand dat vooraf is opgenomen op de harde schijf. Als u een film wilt bekijken die is opgenomen op een dvd-schijf, moet u deze schijf in het station plaatsen. Daarna zal het programma "autorun" starten. Als dit niet gebeurt, open dan "Deze computer" en start de schijf handmatig. Dubbelklik hiervoor op de afbeelding van de schijf.

Stap 2

Daarna start het downloaden van de film. Het wordt geopend in het standaardprogramma voor het bekijken van bepaalde videoformaten. Zo'n programma wordt een videospeler genoemd. Het zijn er veel en iedereen gebruikt ze naar eigen smaak en discretie. De meest populaire videoviewers zijn KMPlayer, K-Lite Codec Pack, Windows Media Player, VLC Media Player. Met elk van deze programma's op uw computer kunt u elk videoformaat openen.

Stap 3

Als u de speler start, krijgt u een selectie van de beschikbare films op de schijf te zien. Door op de gewenste film te klikken, download je deze en kun je hem bekijken. Om een film te downloaden en te bekijken die op de harde schijf van uw computer is opgenomen, hoeft u deze alleen maar als een normaal bestand te openen. Het systeem zal het bestandsformaat detecteren en automatisch het vereiste programma selecteren.

Aanbevolen: