Tv Kijken Op Een Computer

Inhoudsopgave:

Tv Kijken Op Een Computer
Tv Kijken Op Een Computer
Anonim

Om ruimte en geld te besparen, gebruiken sommige mensen een computer in plaats van een gewone tv. U kunt zelfs zonder extra apparatuur tv-zenders kijken.

Tv kijken op een computer
Tv kijken op een computer

Noodzakelijk

Afstandsbediening

instructies:

Stap 1

Als je af en toe naar televisiezenders moet kijken, maak dan gebruik van de online uitzending. Er zijn speciale sites die de klok rond een aantal tv-zenders uitzenden. Er zijn bijvoorbeeld ook officiële websites van tv-zenders https://stream.1tv.ru/dvr/ch1.shtml, die live tv-programma's uitzendt

Stap 2

De bovenstaande methode heeft de volgende nadelen: ten eerste is voor het succesvol afspelen van online programma's een hoge snelheid van internettoegang vereist en ten tweede worden niet alle tv-kanalen op internet uitgezonden. Dus als deze optie niet bij je past, koop dan een tv-tuner.

Stap 3

Deze apparaten zijn onderverdeeld in twee typen: extern en intern. Het laatste type wordt aanbevolen voor gebruik met laptops. Kies je favoriete tv-tuner.

Stap 4

Installeer de apparatuur in de systeemeenheid of sluit deze aan op de USB-poort. Zet je laptop of computer aan. Installeer stuurprogramma's en software voor uw nieuwe apparaat.

Stap 5

Sluit de tv-antennekabel of -ontvanger aan op de tv-tuner (als u satelliet-tv gebruikt). Schakel het geïnstalleerde programma in om met de tv-tuner te werken.

Stap 6

Activeer automatisch zoeken naar zenders. Voeg eventueel zelf meerdere gewenste frequenties toe. Voer fijne handmatige aanpassingen uit als u niet tevreden bent met de beeldkwaliteit van sommige kanalen.

Stap 7

Verwijder onnodige tv-zenders. Bewaar afspeellijst en instellingen. In de meeste gevallen, om geluid uit te voeren naar computerluidsprekers, moet u het programma configureren dat bij de audiostuurprogramma's hoort.

Stap 8

Als uw tv-tuner een Audio Out-poort heeft, sluit deze dan aan op het Audio In-kanaal van de geluidskaart van uw computer. U hoeft nu niet constant van audio-afspeelbron te wisselen.

Aanbevolen: