Films Kijken Op Een Computer

Inhoudsopgave:

Films Kijken Op Een Computer
Films Kijken Op Een Computer

Video: Films Kijken Op Een Computer

Video: Films Kijken Op Een Computer
Video: Star Trek: First Frontier (2020) 2023, Maart
Anonim

De computer is al lang niet meer alleen een computerapparaat. Nu is het het centrum van multimedia-entertainment. Met de computer kunt u naar muziek luisteren, films kijken. Hiervoor moet u echter speciale programma's installeren die muziek- en videobestanden verwerken.

Films kijken op een computer
Films kijken op een computer

Noodzakelijk

Om uw computer correct met video te laten werken, moet u de codec-programma's "K-Lite", "XviD" en "DivX" downloaden

instructies:

Stap 1

Download en installeer de "DivX"-codec. Het is een gratis herdistribueerbare videoverwerkingscodec. Verkrijgbaar via de link van de fabrikan

Stap 2

Codec "xvid" is een freeware open source codec die gratis kan worden gedownload. In sommige opzichten is het superieur aan Div-x, in sommige opzichten inferieur aan hem. Om met deze codec gecomprimeerde videobestanden te kunnen openen, moet u deze ook op het systeem installeren. Op de site van de ontwikkelaar zult u geen kant-en-klaar programma kunnen vinden, alleen broncodes, maar met behulp van zoekmachines kunt u gemakkelijk een gecompileerde codec vinden die is voorbereid voor installatie in het systeem.

Stap 3

"K-lite codec pack" is een verzameling van verschillende codecs, waaronder "DivX" en "xvid", en verschillende andere codecs die nodig zijn voor comfortabel computergebruik. Door deze collectie te installeren, installeer je automatisch alle codecs die erin zijn opgenomen. Meestal is dit voldoende om de meeste videobestanden te bekijken. Dit programma is ook gratis en heeft geen downloadbeperkingen. U kunt het downloaden van de website van de fabrikant:

Populair per onderwerp