Satelliet-tv Kijken Op Een Computer

Inhoudsopgave:

Satelliet-tv Kijken Op Een Computer
Satelliet-tv Kijken Op Een Computer

Video: Satelliet-tv Kijken Op Een Computer

Video: Satelliet-tv Kijken Op Een Computer
Video: TV kijken in je camper of caravan - Met of zonder satelliet 2024, Mei
Anonim

Satelliettelevisie is een serieus alternatief voor traditionele terrestrische televisie. In tegenstelling tot de laatste kan het overal ter wereld worden ingenomen. Om dit te doen, moet u zich in het dekkingsgebied van een bepaalde satelliet bevinden, een schotelantenne, satellietontvanger of satelliet-DVB-kaart hebben, evenals een tv of computer. Naast tv kunnen satellietuitzendingen zowel internetpakketten als telefoonpakketten uitzenden.

Satelliet-tv kijken op een computer
Satelliet-tv kijken op een computer

Noodzakelijk

  • - DVB-kaart Skystar 2;
  • - ProgDVB-programma;
  • - Fastsatfinder 16 of hoger;
  • - schotelantenne.

instructies:

Stap 1

Installeer en configureer de Skystar 2 DVB-kaart in uw computer, installeer hiervoor eerst de software. Koppel vervolgens uw computer los en open de zijwand. Installeer een DVB-kaart in een vrije sleuf, en er moet een lege voor de videokaart zijn en het. Dit is nodig om het af te koelen. Zet de computer aan en configureer uiteindelijk de DVB-kaart volgens de programma-aanwijzingen.

Stap 2

Installeer Fastsatfinder 1.6 of hoger. Richt de antenne op de gewenste satelliet. Om erachter te komen welke satelliet in uw regio beschikbaar is, en welke tv-zenders en op welke transponders deze worden uitgezonden, helpt de site u www.lyngsat.com. Ga ernaartoe en selecteer het FTA-kanaal (niet-versleuteld). Voer deze transpondergegevens in het Fastsatfinder 1.6-venster in en druk op de rode knop. Pas de antenne aan door deze in verschillende vlakken te bewegen totdat een stabiel signaal verschijnt

Stap 3

Installeer het ProgDVB-programma op uw computer. Met behulp hiervan worden tv-pakketten onderschept, waardoor het mogelijk wordt om satelliet-tv op de monitor van een gewone computer te bekijken. Start het na de installatie. In het drop-down tabblad "Instellingen" -> Lijst met apparaten "selecteer uw kaart (BDA, Skystar 2). Dit is nodig om het programma uw satellietontvanger te laten kennen, anders worden er geen tv-zenders uitgezonden.

Stap 4

Klik op het tabblad "Instellingen", klik in het vervolgkeuzemenu op "DISEqC en providers". Selecteer de satelliet volgens uw instelling in het vervolgkeuzemenu. Beveilig het. Selecteer de transponder en scan. Als het tv-zenders heeft, verschijnen deze onderaan het instellingenvenster. Klik op de knop "Opslaan" en ze worden weergegeven aan de linkerkant van het hoofdvenster van ProgDVB. Open ongecodeerde kanalen worden gemarkeerd met een groen "oog", gecodeerde - in rood.

Stap 5

Klik op het FTA-kanaal en het wordt binnen een seconde geopend in het centrale deel van het programma. DVB-kaart Skystar 2 samen met ProgDVB maakt het niet alleen mogelijk om niet-versleutelde programma's te bekijken, maar kan ook met behulp van bepaalde plug-ins (vPlug, S2emu en dergelijke) het signaal van gecodeerde (meestal in BISS) tv-zenders uitvoeren. Bovendien kunt u met deze bundel + internettoegang verbinding maken met thuisdeling, wat bijna alle beschikbare satelliet-tv-pakketten "opent".

Aanbevolen: