HD Kijken Op Een Computer

Inhoudsopgave:

HD Kijken Op Een Computer
HD Kijken Op Een Computer

Video: HD Kijken Op Een Computer

Video: HD Kijken Op Een Computer
Video: V380 wifi Camera software installation u0026 Setup u0026 remote viewing on Laptop or PC Over Wifi / Local 2024, Mei
Anonim

HD is een parameter van een videobestand die de kwaliteit ervan kenmerkt. HD-video wordt gekenmerkt door een hoge beeldresolutie, waarvoor bepaalde systeembronnen van verwerkings- en afspeelapparaten nodig zijn.

Hoe HD op een computer te kijken
Hoe HD op een computer te kijken

Noodzakelijk

een programma voor het bekijken van Blue-Ray-schijven

instructies:

Stap 1

Onderzoek de configuratie van uw computer. Zorg ervoor dat uw grafische kaart ondersteuning biedt voor het afspelen van HD-video en voldoende geheugen heeft om het te verwerken. De processor en het RAM-geheugen van de computer spelen ook een belangrijke rol bij het bekijken. Als de middelen voldoende zijn, garandeert dit geen soepele weergave van films, omdat in sommige gevallen de verandering van videobeelden langzamer gaat.

Stap 2

Ontdek de resolutie van uw monitor. Om dit te doen, kunt u het beste op internet naar de kenmerken van het model kijken. Een monitor met een diagonaal van 21 inch of meer is het beste voor het bekijken van high-definition video zonder verlies van beeldkwaliteit. De beste optie is natuurlijk een breedbeeldscherm, maar een gewone is ook prima voor jouw doeleinden.

Stap 3

Zorg ervoor dat de Blue-Ray-drive is aangesloten. Je kunt ook high-definition video's bekijken zonder, het belangrijkste is dat je harde schijf voldoende geheugen heeft om een grote hoeveelheid informatie op te slaan.

Stap 4

Installeer een speciale speler voor het bekijken van Blue-Ray-schijven op uw computer. Zonder dit kunnen videobestanden niet worden afgespeeld. U kunt vergelijkbare programma's van internet downloaden of op schijven vinden.

Stap 5

Als u HD-video wilt afspelen vanaf de harde schijf van uw computer, opent u een speler die het gewenste bestandsformaat ondersteunt. Gebruik de knop Bladeren om de locatie op te geven en voeg de video toe aan de afspeellijst.

Stap 6

Als u niet over voldoende systeembronnen beschikt om optimaal van HD-video te genieten, kunt u de instellingen verbeteren door de processor of videokaart te vervangen. Hoe meer RAM de videoadapter heeft, hoe meer afbeeldingen hij in een bepaalde tijdseenheid kan verwerken, en de framesnelheid is een van de belangrijkste kenmerken van high-definition video.

Aanbevolen: