Hoe Video Voor Skype Aan Te Sluiten

Inhoudsopgave:

Hoe Video Voor Skype Aan Te Sluiten
Hoe Video Voor Skype Aan Te Sluiten

Video: Hoe Video Voor Skype Aan Te Sluiten

Video: Hoe Video Voor Skype Aan Te Sluiten
Video: Hoe skype te gebruiken op een Samsung 2024, Mei
Anonim

Skype is een van de meest populaire programma's in de categorie internettelefonie. Een belangrijke reden voor de populariteit van het programma is de mogelijkheid om te videobellen. Visueel contact maakt de communicatie immers completer en interessanter. Om een video met Skype te verbinden, moet u een aantal stappen volgen.

Hoe video voor Skype aan te sluiten
Hoe video voor Skype aan te sluiten

Noodzakelijk

  • - computer;
  • - toegang tot internet;
  • - Skype-programma;
  • - ingebouwde of externe videocamera.

instructies:

Stap 1

Zet uw computer aan. Eenmaal verbonden met internet, download de Skype-software. Installeer het programma op uw computer. Gedetailleerde installatie-instructies worden u aangeboden door het programma zelf. Registreer u als nieuwe Skype-gebruiker. Kies een naam en wachtwoord. Probeer origineel te zijn, want er zijn al meer dan 10 miljoen gebruikers van dit programma in de wereld. menselijk.

Stap 2

Na een succesvolle registratie zal het programma de login-interface starten. U ziet een lijst met contacten. Er zal slechts één actief contact zijn - dit is de Skype-testservice. Probeer de Skype-testservice te bellen. Als alles goed is gegaan, ga dan verder met videogesprekken. Skype kan zowel ingebouwde als externe camera's gebruiken om videogesprekken te voeren. Om deze functie in het programma te gebruiken, is aanvullende configuratie vereist.

Stap 3

Als u een externe USB-camera gebruikt voor videogesprekken, sluit u het apparaat aan op de computer en installeert u de stuurprogramma's. De nieuwste OS-versies hebben ingebouwde stuurprogrammabibliotheken waarmee u externe USB-apparaten in de automatische modus kunt installeren. Als uw computer de camera niet kan detecteren, moet u de stuurprogramma's installeren vanaf de schijf van de fabrikant. Als er geen stuurprogrammaschijf is, kunt u deze downloaden van de website van de camerafabrikant

Stap 4

Controleer of de camera werkt zonder Skype. Als alles naar behoren werkt, gaat u verder met het instellen van de camera voor het gebruik van videogesprekken. Open het programma, zoek het tabblad "Extra" in het menu en vervolgens - "Instellingen" - "Video-instellingen". Zorg ervoor dat u het selectievakje aanvinkt naast de items "Video-uitzending automatisch starten" en "Skype-video inschakelen." helderheid, contrast, helderheid en andere kenmerken van de afbeelding.

Aanbevolen: