Hoe Het Internetpictogram Naar Het Bureaublad Te Brengen

Inhoudsopgave:

Hoe Het Internetpictogram Naar Het Bureaublad Te Brengen
Hoe Het Internetpictogram Naar Het Bureaublad Te Brengen

Video: Hoe Het Internetpictogram Naar Het Bureaublad Te Brengen

Video: Hoe maak je een snelkoppeling van een website naar je bureaublad 2022, November
Anonim

Snelkoppelingen op het bureaublad zijn ontworpen om snel toegang te krijgen tot de gewenste mappen en applicaties. Als een gebruiker vaak inlogt op het netwerk, is het gemakkelijker om het internetpictogram op het bureaublad weer te geven dan om elke keer tijdens de installatie naar de map te gaan waar het zich bevond.

Hoe het internetpictogram naar het bureaublad te brengen
Hoe het internetpictogram naar het bureaublad te brengen

instructies:

Stap 1

Afhankelijk van uw specifieke omstandigheden moet u mogelijk een of twee pictogrammen plaatsen. Als er automatisch een internetverbinding tot stand wordt gebracht wanneer u zich aanmeldt, hoeft u alleen een browsersnelkoppeling op uw bureaublad te hebben. Als de gebruiker het internet wil betreden, zal het ook nodig zijn om een ​​snelkoppeling weer te geven om verbinding te maken via het netwerk.

Stap 2

Om vanaf uw bureaublad verbinding te maken met het netwerk, klikt u op de Start-knop of de Windows-toets en selecteert u Netwerkomgeving in het menu. Klik in de map die wordt geopend op het item "Netwerkverbindingen weergeven" in het paneel met typische taken (deze bevindt zich aan de linkerkant van het venster). Als het paneel niet zichtbaar is, selecteert u "Mapopties" in het menu "Extra" en gebruikt u de markering om "Een lijst met veelvoorkomende taken in een map weergeven" te selecteren op het tabblad "Algemeen" in de groep "Taken". Pas de nieuwe instellingen toe.

Stap 3

Wanneer alle netwerkverbindingen worden weergegeven, verplaatst u de cursor naar het gewenste pictogram en klikt u er met de rechtermuisknop op. Selecteer in het contextmenu "Verzenden", in het submenu - "Bureaublad (snelkoppeling maken)". U kunt ook op het verbindingspictogram klikken en, terwijl u de linkermuisknop ingedrukt houdt, het naar het bureaublad slepen.

Stap 4

De browser-snelkoppeling (het programma waarmee je op internet surft) wordt op een vergelijkbare manier op het bureaublad geplaatst. Ga naar de map waar de browser is geïnstalleerd. In de regel is het pad als volgt: het item "Deze computer" - de schijf met het systeem - Programmabestanden - en vervolgens de map met de naam van uw browser. Zoek het startbestand (IEXPLORE.exe, firefox.exe) en herhaal de stappen beschreven in de derde stap met het bijbehorende pictogram.

Stap 5

U kunt ook de weblog- en browserpictogrammen op de balk Snel starten plaatsen (rechts van de Start-knop). Om dit te doen, verplaatst u de cursor naar het gewenste pictogram, houdt u de linkermuisknop ingedrukt en sleept u deze naar de taakbalk naar het gebied van het paneel Snel starten. Als er niet genoeg ruimte op het paneel is, klik er dan met de rechtermuisknop op en verwijder de markering uit het item "Docktaakbalk". Formaat wijzigen en de taakbalk opnieuw vastzetten.

Populair per onderwerp