Verborgen Bestanden En Mappen Weergeven

Inhoudsopgave:

Verborgen Bestanden En Mappen Weergeven
Verborgen Bestanden En Mappen Weergeven

Video: Verborgen Bestanden En Mappen Weergeven

Video: Verborgen Bestanden En Mappen Weergeven
Video: Windows 10: verborgen bestanden en extensies weergeven 2024, April
Anonim

Mappen en bestanden op uw computer kunnen worden verborgen om persoonlijke informatie te beschermen en te bewaren. Verborgen mappen en bestanden verschijnen meestal niet in inhoudslijsten en worden niet gedetecteerd in zoekopdrachten. Maar in het Windows-besturingssysteem kunt u eenvoudig de weergave van verborgen mappen en bestanden inschakelen en hun definitie in de zoekopdracht definiëren.

Verborgen bestanden en mappen weergeven
Verborgen bestanden en mappen weergeven

Noodzakelijk

Basisvaardigheden in het gebruik van een personal computer

instructies:

Stap 1

Open de map "Mijn computer". Om dit te doen, moet u de snelkoppeling op het bureaublad vinden en erop dubbelklikken met de linkermuisknop. U kunt ook de map Deze computer vinden in het menu Start.

Stap 2

Klik in de map "Mijn Computer" eenmaal met de linkermuisknop op de regel "Service" in het bovenste menu.

Stap 3

Selecteer in de lijst die verschijnt de regel "Mapopties …" door er eenmaal met de linkermuisknop op te klikken.

Stap 4

In het mapeigenschappenvenster dat verschijnt, selecteert u het tabblad "Weergave" door er eenmaal met de linkermuisknop op te klikken.

Stap 5

Het blok "Extra parameters:" toont een lijst met alle configureerbare parameters voor het weergeven van mappen. Zoek daarin de regel "Verborgen bestanden en mappen" (u kunt door de lijst bladeren door op de schuifregelaar aan de rechterkant te klikken en deze naar beneden te slepen. U kunt ook het muiswiel gebruiken om te bladeren). Onder de regel "Verborgen bestanden en mappen" worden twee opties getoond: "Verborgen bestanden en mappen niet weergeven" en "Verborgen bestanden en mappen weergeven".

Stap 6

Om verborgen bestanden en mappen weer te geven, plaatst u een punt voor de regel "Verborgen bestanden en mappen weergeven" en klikt u vervolgens op de knoppen "Toepassen" en "OK".

Aanbevolen: