Verborgen Bestanden Weergeven In Windows 7

Inhoudsopgave:

Verborgen Bestanden Weergeven In Windows 7
Verborgen Bestanden Weergeven In Windows 7

Video: Verborgen Bestanden Weergeven In Windows 7

Video: verborgen mappen en bestanden weergeven / how to show hidden files and folders on windows 7 2022, November
Anonim

De gebruiker kan de weergave van verborgen bestanden en mappen op computers met Windows versie 7 nodig hebben bij het uitvoeren van verschillende serviceprocedures of het oplossen van bepaalde problemen. Het inschakelen van deze functie vereist geen speciale training of de betrokkenheid van aanvullende software.

Hoe verborgen bestanden te tonen in Windows 7
Hoe verborgen bestanden te tonen in Windows 7

instructies:

Stap 1

Roep het hoofdsysteemmenu op door op de knop "Start" te klikken. Ga naar het Configuratiescherm en vouw de link Vormgeving en personalisatie uit.

Stap 2

Vouw het knooppunt Mapopties uit en klik op het tabblad Weergave van het dialoogvenster Eigenschappen dat verschijnt. Schakel het selectievakje in de regel "Verborgen bestanden, mappen en stations weergeven" in de map "Geavanceerde opties" in en bevestig het opslaan van de wijzigingen door op de knop OK te klikken.

Stap 3

Gebruik een andere methode om de functie voor het weergeven van verborgen bestanden en mappen in te schakelen. Open hiervoor de link "Deze computer" en klik op de knop "Organiseren". Geef Mapopties op in het vervolgkeuzemenu en ga naar het tabblad Weergave in het dialoogvenster dat wordt geopend.

Stap 4

Pas het selectievakje toe op het veld "Verborgen bestanden, mappen en stations weergeven" in de map met geavanceerde instellingen en bevestig de geselecteerde actie door op OK te klikken.

Stap 5

Om de functie voor het weergeven van verborgen bestanden en mappen uit te schakelen, moet u terugkeren naar het hoofdsysteemmenu "Start" en opnieuw naar het item "Configuratiescherm". Vouw de koppeling Vormgeving en persoonlijke instellingen uit en vouw het knooppunt Mapopties uit.

Stap 6

Gebruik het tabblad "Weergave" in het dialoogvenster dat wordt geopend en zoek de regel "Verborgen bestanden, mappen en stations weergeven" in de lijst met extra opties. Schakel het gevonden veld uit en bevestig het opslaan van de aangebrachte wijzigingen door op de knop OK te klikken.

Stap 7

Houd er rekening mee dat het voltooien van alle bovenstaande procedures ervan uitgaat dat u beheerderstoegang hebt tot computerbronnen. Microsoft raadt om veiligheidsredenen af ​​om de functie voor het weergeven van verborgen bestanden en mappen in te schakelen, hoewel sommige procedures deze functie vereisen.

Populair per onderwerp