Hoe Het Ip-adres Van De Computer Van Iemand Anders Te Bepalen

Inhoudsopgave:

Hoe Het Ip-adres Van De Computer Van Iemand Anders Te Bepalen
Hoe Het Ip-adres Van De Computer Van Iemand Anders Te Bepalen

Video: Hoe Het Ip-adres Van De Computer Van Iemand Anders Te Bepalen

Отличия серверных жестких дисков от десктопных
Video: IPv4 adressering en subnetten berekenen 2023, Februari
Anonim

Elke computer op internet krijgt een unieke netwerk-ID toegewezen. De methode van social engineering van de iplogger-service helpt u het IP-adres van de computer van iemand anders te bepalen.

Hoe het ip-adres van de computer van iemand anders te bepalen
Hoe het ip-adres van de computer van iemand anders te bepalen

Het is nodig

  • - PC met Windows-besturingssysteem;
  • - toegang tot internet.

instructies:

Stap 1

Open de site http://iplogger.ru. Voer in de regel 'Kopieer de doel-URL naar dit veld' een netwerkadres in, bijvoorbeeld http://www.google.com. Klik op het item "IPLOGGER-link genereren". De IPLOGGER-websiteservice slaat alle URL's op die naar de opgegeven weblink gaan en registreert de datum en tijd van bezoeken.

Stap 2

Selecteer de gebruiker van wie u het IP-adres wilt weten en stuur hem/haar de weblink die in het eerste veld wordt weergegeven. Bekijk de berichten om er zeker van te zijn dat u geen tags heeft. Geef een map op uw computer op (bijvoorbeeld "Desktop" of "Mijn documenten") en kopieer daar de IPLOGGER-identificatie die onderaan de pagina wordt weergegeven. Hiermee kunt u bezoeken volgen.

Stap 3

Activeer de optie Statistieken bekijken. Als de gebruiker naar wie je het bericht hebt gestuurd de link heeft gevolgd, worden zijn netwerkcoördinaten in de lijst weergegeven. Als de lijst leeg is, ververs dan na een paar minuten de pagina door op het juiste item te klikken of door op de F5-toets op het toetsenbord te drukken.

Stap 4

Als u het IP-adres van een specifieke gebruiker op het forum wilt weten, hoeft u niet op de weblink te klikken. Stuur de geadresseerde een privébericht met een onzichtbare IPLOGGER-afbeelding door op het item "Onzichtbare IPLOGGER genereren" op de website http://iplogger.ru te klikken.

Stap 5

Kopieer de link van het eerste veld naar je blog en kopieer de code van het tweede naar het bericht naar de gewenste gebruiker. Als hij het bericht opent, zal hij niets verdachts vinden, omdat de foto onzichtbaar blijft voor de ontvanger.

Stap 6

Ga naar de site http://iplogger.ru en selecteer de optie "Statistieken bekijken". Als er geen items zijn, vernieuw dan de pagina. Zodra de gebruiker uw digitale bericht opent, verschijnt zijn IP-adres in de tabel met bezoekstatistieken.

Populair per onderwerp