Hoe Het Ip-adres Van De Computer Van Iemand Anders Te Achterhalen?

Inhoudsopgave:

Hoe Het Ip-adres Van De Computer Van Iemand Anders Te Achterhalen?
Hoe Het Ip-adres Van De Computer Van Iemand Anders Te Achterhalen?

Video: Hoe Het Ip-adres Van De Computer Van Iemand Anders Te Achterhalen?

Video: Hoe Het Ip-adres Van De Computer Van Iemand Anders Te Achterhalen?
Video: Windows 10 - How to Find Your IP Address 2024, April
Anonim

Soms kunnen niet alleen spam, maar ook bedreigingen in de e-mail of berichten op sociale netwerken komen. In dergelijke situaties kan de vraag rijzen hoe je het ip-adres van de computer van iemand anders kunt achterhalen om de auteur van onaangename brieven te achterhalen.

Hoe het ip-adres van de computer van iemand anders te achterhalen?
Hoe het ip-adres van de computer van iemand anders te achterhalen?

instructies:

Stap 1

Als u brieven per e-mail ontvangt, kunt u eenvoudig het ip-adres van iemand anders achterhalen van waaruit deze zijn verzonden. Om dit te doen, moet je de RFC Header-knop vinden en erop klikken. Kopieer de informatie van de regel "Ontvangen: van", ga naar het adres https://www.leader.ru/secure/who.html, voeg de gekopieerde gegevens toe aan het formulier in de bovenhoek, klik op de zoekknop. Als resultaat van de uitgevoerde bewerkingen kunt u het ip-adres van de computer van iemand anders zien. Het gebruik van de site is helemaal gratis.

Stap 2

De site iploger.ru helpt je het ip-adres van iemand anders te bepalen. Hiermee kunt u informatie verzamelen over bezoekers van uw blogsite, forum of andere pagina op internet. De bron biedt verschillende opties om het ip van de computer te achterhalen.

Stap 3

U kunt een onzichtbare code krijgen die u op uw website of pagina plakt. Genereer het en plak het in de plaats voor het verzamelen van IP-adresstatistieken.

Stap 4

Om het ip-adres van de computer van iemand anders te achterhalen, kunt u ook een speciale link maken op iloger, door erop te klikken waarop de gezochte persoon een spoor achterlaat. Stuur het in een bericht naar de juiste persoon. Wanneer de link wordt geopend in de statistieken op de site, ziet u het gewenste ip, datum en tijd van het sitebezoek. De grootste uitdaging is om de url te laten klikken. Als u bekend bent met de persoon die u zoekt, dan zal dit niet moeilijk zijn. In het geval van een vreemde moet je hem interesseren.

Stap 5

Het is gemakkelijker om het IP-adres van iemand anders te bepalen als u de persoon dwingt om de door u verzonden foto te bekijken. Om dit te doen, selecteert u een interessante afbeelding die moeilijk te bekijken is in een verkleinde vorm, kopieert u het adres op internet, genereert u een speciale link naar iploger en stuurt u deze naar de persoon van wie u het IP-adres wilt weten.

Stap 6

Als u een eigen website of blog heeft, is het verzamelen van statistieken over ip-adressen eenvoudig als u op elke pagina een informer installeert die is gemaakt met behulp van de service.

Stap 7

Voor veel gebruikers zijn IP-adressen niet statisch, maar dynamisch, dat wil zeggen dat ze veranderen bij elke nieuwe toegang tot internet. iplogger.ru is echter zo goed dat je de geschiedenis van wijzigingen in ip-adressen kunt zien. Als je het IP-adres van iemand anders al hebt gevonden en de gebruiker het heeft gewijzigd, zie je in de statistieken op de site een bericht als "165.185.1.1 <== gewijzigd van 165.168.0.1".

Stap 8

Als u uw eigen, zelfs maar kleine site heeft, kunt u de gewenste gebruiker vragen ernaartoe te gaan en vervolgens de statistieken raadplegen om het ip-adres van de computer van iemand anders te achterhalen. Er zal ook informatie zijn over de regio van verblijf van de persoon, de naam van de aanbieder en enkele andere gegevens.

Aanbevolen: