Een Demo Terugspoelen

Inhoudsopgave:

Een Demo Terugspoelen
Een Demo Terugspoelen

Video: Een Demo Terugspoelen

Video: Een Demo Terugspoelen
Video: Rewind Demo - RawrJamFace 2024, Mei
Anonim

Demo's zijn speciale tussenfilmpjes in het spel, die meestal aan het begin worden gespeeld. Voor sommige games kunnen ze op een begrijpelijke manier worden teruggespoeld en uitgeschakeld, maar in sommige gevallen kan het ingewikkelder zijn.

Een demo terugspoelen
Een demo terugspoelen

instructies:

Stap 1

Gebruik de Skplayer-speler om de demovideo in het Counter-Strike-spel te bekijken of terug te spoelen. Ook zijn er voor verschillende versies van dit spel cheatcodes waarmee je de video kunt bekijken zonder programma's van derden te gebruiken. Druk in de gamemodus op de console-oproeptoets (tilde) en schrijf playdemo in de regel die verschijnt.

Stap 2

Met deze opdracht kunt u eenvoudig de demo bekijken zonder extra afspeelbesturingsopties. Als je een volwaardige speler wilt, voer dan viewdemo in op de console. Daarna kunt u uw demo's bekijken, terugspoelen en pauzeren. U kunt de afspeelsnelheid ook wijzigen met de opdracht viewdemo.

Stap 3

Om terug te spoelen bij het bekijken van de demo-video in de game Sims (1-3), drukt u op een willekeurige toets nadat deze is gestart, deze wordt meestal geopend zodra u op de snelkoppeling van dit programma klikt. Daarna gaat de game direct naar de downloadmodus. De meeste computerspellen of programma's werken volgens hetzelfde principe: bij het opstarten verschijnt een demovideo, die wordt teruggespoeld door op de muisknop of een willekeurige toets op het toetsenbord te drukken.

Stap 4

Wanneer u demovideo's van sommige games start, gebruikt u de Delete, Esc, Shift, Alt, BackSpace, spatiebalk en andere om ze terug te spoelen. Alles kan hier afhangen van de versie van het spel, de besturing, de ontwikkelaar, enzovoort.

Stap 5

Als je demo's van het spel wilt zien, ga dan naar het menu, zoek het bijbehorende menu-item en bekijk de inhoud ervan in de spelmodus met behulp van de ingebouwde speler, die in de meeste gevallen niet over de terugspoeloptie beschikt. Probeer tijdens het browsen de overeenkomstige knoppen op het multimediatoetsenbord of de pijltoetsen ingedrukt te houden.

Stap 6

Bekijk demo's door ze te openen vanuit de map met de systeembestanden van het spel met behulp van de videospeler die op je computer is geïnstalleerd. Zorg er tegelijkertijd voor dat u alle benodigde codecs hebt geïnstalleerd om dit videoformaat af te spelen.

Stap 7

Als je demovideo's wilt bekijken zonder in te loggen bij het spel, probeer dan op internet te zoeken naar video's met de naam van het spel. De beste plaats om naar de gewenste demo te zoeken is op Youtube.com.

Aanbevolen: