Hoe Schrijf Je Een Demo Hltv

Inhoudsopgave:

Hoe Schrijf Je Een Demo Hltv
Hoe Schrijf Je Een Demo Hltv

Video: Hoe Schrijf Je Een Demo Hltv

Video: Hoe Schrijf Je Een Demo Hltv
Video: How to Get a CS:GO Demo (From ESEA or HLTV) 2024, Mei
Anonim

Om je eigen videoclip te maken op basis van de momenten van het Counter-Strike-spel, moet je eerst een demo van de gameplay opnemen. Om dit te doen, moet u rekening houden met verschillende functies.

Hoe schrijf je een demo hltv
Hoe schrijf je een demo hltv

Noodzakelijk

  • - Tegenaanval;
  • - Fraps.

instructies:

Stap 1

Download en installeer eerst het Counter-Strike-spel. Dit is nodig om de demo op te nemen en af te spelen. Voer het bestand hltv.exe uit en typ connect 99.56.15.65:27016, waarbij de cijfers het IP-adres en de poort van de server vertegenwoordigen.

Stap 2

Typ nu het commando record namedemo. Direct na het indrukken van de Enter-toets zal de hltv-demo van de gameplay beginnen met opnemen. Typ stop en druk op Enter om de opname te stoppen.

Stap 3

Start nu het Counter-Strike-spel en typ de opdracht viewdemo-naam in de console. Wacht even tot de opname volledig is geladen. Selecteer nu de gewenste speler of locatie. Gebruik de schuifbalk om de hltv-invoer terug te spoelen naar het gewenste punt.

Stap 4

Minimaliseer het spel. Installeer Fraps-software. Configureer de parameters van dit hulpprogramma. Voer het uit en open het tabblad Algemeen. Schakel het Fraps-venster altijd bovenaan uit. Hiermee kunt u het programmavenster indien nodig verbergen. Open nu het FPS-tabblad. Schakel het selectievakje Stop benchmark automatisch uit als u niet wilt dat video-opnamen na een bepaalde tijd automatisch worden uitgeschakeld.

Stap 5

Open nu het tabblad Films. Als u geluid wilt opnemen tijdens het spelen, vinkt u het vakje aan naast de parameter Geluid opnemen. Zoek het item op volledige grootte en activeer het. Stel de gewenste frames per seconde in voor de video die wordt opgenomen. Het wordt aanbevolen om 99 FPS te gebruiken, want dat is hoeveel Counter-Strike uitgeeft.

Stap 6

Sluit nu gewoon het Fraps-programma. Voer het gewenste moment van de demo uit en druk op de F9-knop om de video-opname te starten. Druk nogmaals op F9 om de opname te stoppen. Het programma maakt automatisch bestandsnamen aan, dus je hoeft niet bang te zijn dat sommige van de opgenomen fragmenten worden gewist of overschreven. Maak van tevoren wat ruimte op de harde schijf vrij als u een videoclip wilt maken die groot genoeg is.

Aanbevolen: