Hoe Maak Je Een Demo?

Inhoudsopgave:

Hoe Maak Je Een Demo?
Hoe Maak Je Een Demo?

Video: Hoe Maak Je Een Demo?

Video: Hoe Maak Je Een Demo?
Video: Hoe maak ik een demo? 2024, Mei
Anonim

Het is zo dat je voor een voltooide videoclip een demoversie moet maken, met andere woorden een verkorte versie die geen onnodige informatie bevat. Vaak beslist de gebruiker na het bekijken van deze versie van de video of hij de volledige versie zal downloaden.

Hoe maak je een demo?
Hoe maak je een demo?

Noodzakelijk

SUPER programma

instructies:

Stap 1

In het geval dat de videobronnen op uw computer zijn opgeslagen, kunt u een demoversie van de clip maken vanuit de video-editor. Om dit te doen, slaat u een verkorte versie van de clip op (d.w.z. een versie die op dit moment geen intro, aftiteling en andere onnodige informatie van de auteur zal bevatten).

Stap 2

Stel de optimale instellingen voor audio en video in. In het algemeen zouden ze er als volgt uit moeten zien: voor video moet de bitrate 240 kbps zijn, voor audiosampling freq 22050 Hz, kanalen - mono (1), bitrate - 16 kbps. Als het volume van je clip ongeveer wordt berekend op basis van de beeldverhouding van 1 minuut video tot 2-2,5 mb, dan is dit precies goed.

Stap 3

Als je de bron van de video niet hebt, kun je de andere kant op gaan. Als voorbeeld van werk zullen we de meest voorkomende formaten gebruiken - AVI en WMV. Zoek SUPER, het is gratis en stelt je in staat om met een groot aantal formaten te werken.

Stap 4

Maak dus eerst een bijgesneden versie van de clip. Om dit te doen in een video-editor (voor AVI kunt u Virtual Dub gebruiken. Laad een clip in het programma en knip het begin en einde van de blokken. Selecteer in het menu Video Direct Stream Copy en sla een nieuw bestand op. Als uw video is in WMV-formaat, dan moet je op zoek naar een andere editor …

Stap 5

Download, installeer en voer nu het eerder genoemde SUPER-programma uit. Zorg ervoor dat het programma bij het opstarten geen fouten vindt. Als ze zegt dat er niet genoeg ruimte op de C-schijf is, kun je deze waarschuwing negeren. Laad de bijgesneden versie van je clip in het programma, stel de parameters in voor de toekomstige demoversie.

Stap 6

Selecteer allereerst de gewenste bitrate parameter, dit is misschien wel de belangrijkste parameter. Pas ook de audiostreamparameter aan (20050 Hz, zoals eerder vermeld). Stel de rest van de parameters naar eigen goeddunken in. Overigens kun je in het OUTPUT-venster bijhouden waar je mee eindigt. Nadat u alle benodigde parameters hebt ingesteld, klikt u op de knop Coderen.

Stap 7

In het geval dat de beeldkwaliteit van uw demoversie laag blijkt te zijn en het voor u belangrijk is dat deze er beter uitziet, probeer dan de parameters Hi Quality, Top Quality in te stellen of de bitrate te verhogen.

Je demo is klaar. Werken met andere videoformaten is niet fundamenteel anders. Veel succes en creatief succes!

Aanbevolen: