Hoe Een Verwijderd Programma Terug Te Krijgen

Inhoudsopgave:

Hoe Een Verwijderd Programma Terug Te Krijgen
Hoe Een Verwijderd Programma Terug Te Krijgen

Video: Hoe Een Verwijderd Programma Terug Te Krijgen

Video: Hoe Een Verwijderd Programma Terug Te Krijgen
Video: Hoe permanent verwijderde bestanden gratis te herstellen op Windows 10/8/7 2024, April
Anonim

Gebruikers van een pc hebben vaak situaties waarin verschillende programma's plotseling worden verwijderd of een virus hen infecteert. Soms is het onmogelijk om de software opnieuw te installeren, dus het is de moeite waard om speciale hulpprogramma's te gebruiken. Op internet is tegenwoordig veel software te vinden waarmee u bestanden en verwijderde programma's kunt herstellen. U kunt gebruik maken van de standaard tools van het besturingssysteem.

Hoe een verwijderd programma terug te krijgen
Hoe een verwijderd programma terug te krijgen

Noodzakelijk

Personal computer, UndeletePlus-programma

instructies:

Stap 1

Selecteer via het menu "Start" het gedeelte "Alle programma's" en vervolgens het tabblad "Standaard". Ga naar het item "Service". Selecteer vervolgens in het menu dat wordt geopend "Systeemherstel". Deze bewerking is bedoeld om het systeem te herstellen naar een eerdere werkperiode. Alle programma's die gedurende de opgegeven periode op de harde schijf stonden, worden op de computer geïnstalleerd.

Stap 2

Er is een nieuw venster geopend waarin u het item "Een eerdere staat herstellen" selecteert. Volg de aanwijzingen van de computer en druk op de knop "Volgende". Selecteer daarna de datum van verwijdering van het programma. Zoek het gewenste programma in het rechtervenster. Klik er nogmaals op "Volgende" en wacht tot dit hulpprogramma is hersteld. Deze methode is vooral geschikt voor dergelijke programma's die recent op de computer zijn geïnstalleerd.

Stap 3

Er is ook een andere manier om het programma te herstellen. U moet een speciaal hulpprogramma genaamd UndeletePlus op uw computer installeren. Selecteer Russisch tijdens de installatie om het gebruik van het programma te vereenvoudigen. Voer het geïnstalleerde programma uit. Selecteer vervolgens in het geopende venster de functie "Scannen". Zonder scannen is de functie "Herstellen" niet beschikbaar. Het scanresultaat wordt in het rechtervenster weergegeven.

Stap 4

Vink in deze lijst het vakje aan voor de programma's die u niet hoeft te herstellen. De rest wordt voorbereid op herstel. Klik op de knop "Herstellen". Het programma keert terug naar de oorspronkelijke locatie. Voordat u met het herstel begint, kunt u het vakje "Mappenstructuur herstellen" aanvinken. Met de optie "Filter" kunt u de filterparameters configureren. Dan hoef je niet in een grote lijst van alle bestanden te zoeken naar de programma's die je nodig hebt.

Aanbevolen: