Een Programma Herstellen Dat Van Een Computer Is Verwijderd

Inhoudsopgave:

Een Programma Herstellen Dat Van Een Computer Is Verwijderd
Een Programma Herstellen Dat Van Een Computer Is Verwijderd

Video: Een Programma Herstellen Dat Van Een Computer Is Verwijderd

Video: Een Programma Herstellen Dat Van Een Computer Is Verwijderd
Video: Verwijderde bestanden op de Mac herstellen met Disk Drill Pro 2024, Mei
Anonim

Heel vaak worden gebruikers van een personal computer geconfronteerd met een situatie waarin een bepaald programma wordt verwijderd vanwege een virusinfectie of om een andere reden. Soms komt het voor dat het onmogelijk is om een of ander programma opnieuw te installeren. Daarom moet u het herstellen met een speciaal hulpprogramma. Voor deze doeleinden kunt u een speciaal programma op internet downloaden of de standaardtools van het besturingssysteem gebruiken.

Een programma herstellen dat van een computer is verwijderd
Een programma herstellen dat van een computer is verwijderd

Noodzakelijk

het UndeletePlus-programma

instructies:

Stap 1

Selecteer het gedeelte "Alle programma's" in het menu "Start" en ga vervolgens naar het tabblad "Accessoires". Selecteer vervolgens "Systeemwerkset" en vervolgens "Systeemherstel". Deze optie van het besturingssysteem is ontworpen om de systeemparameters te herstellen naar de vorige gebruiksperiode, gemarkeerd door een "controlepunt" dat automatisch of door u handmatig door het systeem is ingesteld. Alle programma's die gedurende de opgegeven periode op de computer aanwezig waren, worden hersteld.

Stap 2

Selecteer het item "Een eerdere staat herstellen", dat in het geopende venster zal verschijnen. Volg de aanwijzingen van de computer, klik op de knop "Volgende". Selecteer de datum die overeenkomt met de verwijdering van het programma. U ziet een lijst waarin zich een programma op afstand bevindt. Klik er eenmaal met de linkermuisknop op en klik nogmaals op "Volgende". Het programma wordt op de computer hersteld. Deze methode is vooral geschikt voor het herstellen van recentelijk verwijderde software op uw pc. "Checkpoint" wordt automatisch ingesteld op de datum waarop de systeemparameters optimaal zijn voor normaal bedrijf.

Stap 3

Installeer het hulpprogramma "Undelete Plus" op uw pc. Selecteer tijdens de installatie Russisch om het gebruik van het programma te vereenvoudigen. Voer het programma uit. Klik in het venster dat verschijnt op de knop "Scannen". Dit is een vereiste operatie voorafgaand aan herstel. Er verschijnt een lijst in het rechtervenster. Selecteer in deze lijst programma's die van uw computer zijn verwijderd en die u niet wilt herstellen. De rest wordt klaargemaakt voor restauratie. Voordat u op de knop "Herstellen" klikt, klikt u op de knop "Opties" en selecteert u de functie "Mappenstructuur herstellen". Deze actie vereenvoudigt de taak om het gewenste programma in een grote lijst met bestanden te vinden.

Aanbevolen: