Hoe De Plug-in Te Gebruiken

Inhoudsopgave:

Hoe De Plug-in Te Gebruiken
Hoe De Plug-in Te Gebruiken

Video: Hoe De Plug-in Te Gebruiken

Video: Hoe De Plug-in Te Gebruiken
Video: Setup u0026 Simpele commands! - Spigot/bukkit plugin tutorial #1 2024, Mei
Anonim

Als je ooit Photoshop bent tegengekomen (een programma voor het bewerken van pixelafbeeldingen), is het je waarschijnlijk opgevallen hoeveel plug-ins (filters) deze editor gebruikt. Om ze te begrijpen, volstaat het om naar de voorbeelden van hun toepassingsgebied te kijken.

Hoe de plug-in te gebruiken
Hoe de plug-in te gebruiken

Noodzakelijk

Adobe Photoshop-software

instructies:

Stap 1

Alle filters of plug-ins bevinden zich in de map met het geïnstalleerde programma. De lijst met filters kan worden bekeken via een speciaal gedeelte van het menu "Filters". Om dit te doen, moet u het programma starten en naar het bovenste menu "Filters" gaan. Bekijk de secties van dit menu - de lijst is behoorlijk groot, maar kan aanzienlijk worden uitgebreid door plug-inbestanden toe te voegen.

Stap 2

Om het werk van recent geïnstalleerde plug-ins te controleren, evenals standaard plug-ins, moet u een grafisch bestand openen, bijvoorbeeld uw foto. Selecteer vervolgens een filter in het menu met dezelfde naam, voordat u het type bewerkingen definieert dat u wilt doen. Voor uw foto kunt u proberen te verscherpen. Selecteer de groep "Scherpte" en klik in de vervolgkeuzelijst op een item.

Stap 3

Speel in de map die wordt geopend met de instellingen en bekijk een voorbeeld van het resultaat op het kleine voorbeeldscherm. Om het resultaat van het wijzigen van de textuur van de afbeelding op te slaan, drukt u op de knop "OK", het venster wordt automatisch gesloten en het resultaat van uw acties wordt op de foto weergegeven.

Stap 4

In het blok "Scherpte" zijn er verschillende varianten, de meest gebruikte instelling is Onscherp masker, waarmee u snel de helderheid van het beeld kunt vergroten. Probeer dit effect en klik op OK. Als je het resultaat niet leuk vindt en alles wilt retourneren zoals het was, druk je op de toetsencombinatie Ctrl + Z of klik je op het bovenste menu "Bewerken" en selecteer je "Een stap terug".

Stap 5

Het is vermeldenswaard dat het mogelijk is om een oneindig aantal filters achter elkaar op één foto op te leggen, dus probeer het en wees niet bang om te experimenteren. Er zijn vaak meerdere schuifregelaars in de filterinstellingen, die elk verantwoordelijk zijn voor het uitvoeren van zijn eigen functies.

Stap 6

Om foto's op te slaan, gebruikt u de sneltoets Ctrl + S. Voer in het geopende venster de bestandsnaam in, selecteer het type object dat moet worden opgeslagen (het wordt aanbevolen om psd te gebruiken voor verdere bewerking) en druk op de knop Opslaan of op Enter sleutel.

Aanbevolen: