Hoe Maak Je Gratis Sms

Inhoudsopgave:

Hoe Maak Je Gratis Sms
Hoe Maak Je Gratis Sms

Video: Hoe Maak Je Gratis Sms

Video: Hoe Maak Je Gratis Sms
Video: Hoe maak ik mijn eigen website (GRATIS)! 2024, Mei
Anonim

De methoden voor gratis sms-verzending die tegenwoordig bestaan, hebben hun voor- en nadelen, die we in dit materiaal in detail zullen bespreken.

Gratis sms'en
Gratis sms'en

Noodzakelijk

Internetverbinding en toegang tot zoekmachines

instructies:

Stap 1

Tegenwoordig zijn er veel diensten op het netwerk waarmee de gebruiker sms kan sturen naar een abonnee van een mobiele operator. Om dit te doen, moet u een van de zoekmachines gebruiken, waarin u "gratis sms-verzending" moet invoeren. Na het invoeren van het verzoek krijgt de gebruiker veel resultaten te zien, waaronder hij de beste service moet kiezen voor het verzenden van gratis sms. Naast online diensten is gratis sms'en ook mogelijk in clientprogramma's, bijvoorbeeld in een mailagent. Laten we eens kijken naar de mogelijke voor- en nadelen van het verzenden van gratis sms-berichten.

Stap 2

Een van de voordelen is dat er geen abonnementskosten zijn voor het gebruik van de service. De gebruiker kan sms'en naar nummers van alle mobiele operators, zowel in Rusland als in het buitenland. De pluspunten zijn ook het feit dat de gebruiker zich niet altijd voor dergelijke services hoeft te registreren, wat aanzienlijk tijd en zenuwen bespaart, waardoor een persoon wordt behoed voor het invoeren van bovennatuurlijke captcha's. Maar waar plussen zijn, zal altijd een plaats zijn voor minnen.

Stap 3

De nadelen van het versturen van gratis SMS berichten zijn dat de gebruiker bij het invoeren beperkt is in tekengrootte. Dus voor het invoeren van tekst in het Cyrillisch is de limiet 56/64 tekens, maar als je het in het Latijn invoert, wordt de limiet verhoogd naar 300-320 tekens, wat ook niet erg handig is. Naast de invoerbeperking zijn er ook beperkingen op het aantal verzonden sms'jes. De pauze tussen verzendingen kan beginnen vanaf één minuut en eindigen met vijf. Bovendien loopt u bij het gebruik van gratis diensten voor het verzenden van sms-berichten het risico dat u de verzonden informatie aan derden bekendmaakt.

Welke dienst hij voor zijn eigen doeleinden gebruikt, beslist iedereen natuurlijk voor zichzelf.

Aanbevolen: