Hoe Het Monitorbeeld Te Verbeteren

Inhoudsopgave:

Hoe Het Monitorbeeld Te Verbeteren
Hoe Het Monitorbeeld Te Verbeteren

Video: Hoe Het Monitorbeeld Te Verbeteren

Video: Hoe Het Monitorbeeld Te Verbeteren
Video: Instructie werken met 2 beeldschermen (laptop en losse beeldscherm) 2024, April
Anonim

In de regel geven de meeste monitoren afbeeldingen niet correct weer als de systeemparameters onjuist zijn geconfigureerd. Om het monitorbeeld te verbeteren, moet u naar de systeemparameters van het besturingssysteem gaan.

Hoe het monitorbeeld te verbeteren
Hoe het monitorbeeld te verbeteren

Noodzakelijk

  • - computer;
  • - beheerdersrechten.

instructies:

Stap 1

Klik met de rechtermuisknop op de werkruimte van de personal computer. Selecteer in het contextmenu dat verschijnt het tabblad "Eigenschappen". Dit menu is verantwoordelijk voor alle grafische parameters van de personal computer. Om het beeld op uw monitor te verbeteren, moet u de meest optimale resolutie-opties vinden. Verplaats hiervoor de cursor naar de ene of de andere kant op het tabblad "Schermresolutie".

Stap 2

Zodra alles is geconfigureerd, klikt u op de knop "Toepassen" om alle parameters op te slaan. Vergeet ook niet dat u met de schermresolutie de grootte van de snelkoppelingen op het bureaublad van de computer kunt vergroten of verkleinen. Kijk vervolgens naar het tabblad Kleurkwaliteit. U moet de optie Hoogste 32 bits hebben ingesteld. Als er iets anders is, vervang het dan.

Stap 3

Klik op de knop "Geavanceerd" om andere instellingen van het besturingssysteem te openen. Hier kunt u informatie bekijken over de videokaart die in uw computer is geïnstalleerd. Het is ook vermeldenswaard dat de beeldkwaliteit grotendeels afhangt van de videokaart, evenals de stuurprogramma's die op de computer zijn geïnstalleerd. Kijk op internet op de officiële website van de fabrikant voor alle stuurprogramma's die kunnen worden bijgewerkt.

Stap 4

Klik vervolgens op het tabblad "Monitor". Controleer de instellingen in de kolom "Schermvernieuwingsfrequentie". In de regel is de beste optie om deze parameter in te stellen op "60 Hz". Nadat alle parameters zijn geconfigureerd, start u de pc opnieuw op zodat alle instellingen in het systeem volledig zijn opgeslagen. Over het algemeen kunnen we zeggen dat het niet moeilijk is om het beeld van de monitor te verbeteren, maar hierin zal niet veel verschil zijn. Als je meer realistische beelden wilt, moet je een nieuwe monitor kopen.

Aanbevolen: