Hoe Het Webcambeeld Te Verbeteren

Inhoudsopgave:

Hoe Het Webcambeeld Te Verbeteren
Hoe Het Webcambeeld Te Verbeteren

Video: Hoe Het Webcambeeld Te Verbeteren

Video: Hoe Het Webcambeeld Te Verbeteren
Video: Should You Really Cover Up Your Webcams? 2024, Mei
Anonim

Als je geen dure webcam hebt, is het goed mogelijk dat je beeld van slechte kwaliteit is - bijvoorbeeld met een vervormde teint. U kunt het uitgezonden beeld echter aanzienlijk verbeteren.

Hoe het webcambeeld te verbeteren
Hoe het webcambeeld te verbeteren

Het is nodig

  • - tafellamp;
  • - plakband;
  • - overtrek papier;
  • - WebcamMax-programma.

instructies:

Stap 1

Een van de meest voorkomende problemen met vervormde beeldoverdracht is een blauwachtige tint op het gezicht, die waarschijnlijk niet leuk zal zijn voor uw chatpartner, omdat u er somber uitziet. Dit probleem treedt op als gevolg van onvoldoende licht van de computermonitor waar u voor zit, waardoor het uitgezonden beeld kan worden vervormd. Welke kleur ook de boventoon voert op uw computerbureaublad, zo wordt uw gezicht geverfd. Om dit ongewenste effect te elimineren, zet u een heldere bureaulamp of vloerlamp aan.

Stap 2

Komt de afbeelding van je gezicht er zo wit uit als een vel papier, dan is de lamp te fel of heeft deze geen lichtstroomreductiefunctie. Om het licht te verspreiden, plak je het overtrekpapier op de lamp. Dit geeft het gezicht een natuurlijke kleur en verzacht de verlichting. Om het licht een beetje te dimmen, kunt u een lichtdoorschijnende stof over uw lampenkap draperen. Als je bureau naast een lichtgekleurde muur staat, kun je de lamp dimmen door hem van je gezicht af te draaien en naar de muur te richten.

Stap 3

Stel dat je alles goed hebt gedaan, maar om de een of andere reden bleek de teint vuurrood te zijn. Dit kan gebeuren door de automatische belichtingsaanpassing van de camera, die de helderste plek in zijn straal selecteert en deze als "wit" bepaalt. Op basis hiervan past ze alle andere kleuren aan. Als er dus geen witte kleur in het gezichtsveld van de camera is, zullen de rest van de kleuren aanzienlijk worden vervormd. Om dit op te lossen, trek je een witte blouse aan (trui, overhemd, T-shirt) en je ziet er op je best uit.

Stap 4

Als je veel leest of achter de computer zit en een bril draagt, kan de volgende tip ook van pas komen. Om de schittering van een bril die de monitor weerkaatst te verminderen, verlaagt u de helderheid van de monitor in de computerinstellingen met 25-30 procent. Na 5 minuten ben je gewend aan een licht verdonkerd bureaublad en kan je gesprekspartner (of gesprekspartner) eindelijk de kleur en uitdrukking van je ogen zien.

Stap 5

Om de kwaliteit van de uitgezonden video verder te verbeteren, kunt u het programma WebcamMax gebruiken - https://www.webcammax.com/download.htm. Dit programma heeft een foto-/videoverbeteringsfunctie en verschillende effecten om met vrienden te chatten. Het kan zowel in chats (bij communicatie via Skype, in ICQ) als in de browser worden gebruikt.

Aanbevolen: