Hoe Vind Je Een Verhaal Van ICQ

Inhoudsopgave:

Hoe Vind Je Een Verhaal Van ICQ
Hoe Vind Je Een Verhaal Van ICQ

Video: Hoe Vind Je Een Verhaal Van ICQ

Video: Hoe Vind Je Een Verhaal Van ICQ
Video: ICQ 2001b 2002a 2024, Mei
Anonim

Onze ICQ-correspondentie bevat soms, afgezien van onzorgvuldig gebabbel, waardevolle informatie. Meestal verdwijnt het uit het zicht achter vele korte opmerkingen, en na verloop van tijd wordt het vergeten. Maar dan komt het moment dat je een belangrijk detail moet onthouden: het tijdstip van de ontmoeting, het telefoonnummer, de naam of het adres dat ze je eergisteren hebben geschreven. De enige uitweg is om de dialoog van die tijd nieuw leven in te blazen. Om dit correct te doen, moet u enkele functies van het ICQ-archief kennen.

Hoe vind je een verhaal van ICQ
Hoe vind je een verhaal van ICQ

Noodzakelijk

  • Computer
  • internetverbinding
  • Geïnstalleerde ICQ

instructies:

Stap 1

Hoe het archief (geschiedenis) van correspondentie in ICQ op drie manieren te openen.

Methode één.

Open het programmavenster. Ga naar het menu, selecteer Geschiedenis. Het chatgeschiedenisvenster wordt geopend bij de laatste dialoog.

Stap 2

Methode twee.

Open het programmavenster. Zoek de gewenste bijnaam in de contactenlijst. Klik er met de rechtermuisknop op en selecteer Geschiedenis in het menu. Hetzelfde venster wordt geopend als bij de eerste methode, maar niet in het laatste dialoogvenster, maar in het dialoogvenster met het geselecteerde contact.

Stap 3

Methode drie.

Open een dialoog met de gewenste contactpersoon.

Zoek in het bovenste deel van het chatvenster, naast de avatar van de gesprekspartner, waar de knoppen zich bevinden, de knop met de letter H (Geschiedenis). Klik erop - een correspondentievenster met dit contact wordt geopend.

Stap 4

Hoe het archief te beheren.

U kunt snel zoeken in het geschiedenisvenster. In het hoofdgedeelte van het venster bevindt zich een woordzoekveld. Voer bijvoorbeeld het woord "veel" in en klik op de knop Zoeken: replica's van dialoogvensters die dit woord bevatten, verschijnen hieronder.

Zoek een bericht op woord
Zoek een bericht op woord

Stap 5

Aan de linkerkant van het geschiedenisvenster kunt u snel naar een contactpersoon zoeken. Begin met het invoeren van de naam (nickname) die u zoekt in het veld, in de tussentijd worden de records hieronder gesorteerd. Wanneer u de gewenste naam vindt, klikt u er 2 keer op om het archief te openen.

Snel een contactpersoon vinden
Snel een contactpersoon vinden

Stap 6

Archiefbeheer.

In de rechterbovenhoek van het venster Geschiedenis zijn er 3 knoppen voor het beheren van berichten uit het archief: groene halfronde pijl - inhoudsupdate; diskette - opslaan als een tekstdocument; tank - verwijderen. Met de vrijstaande kalenderknop kun je zoeken vanaf een bepaalde datum.

Berichtenbeheer
Berichtenbeheer

Stap 7

Geschiedenis instellingen.

Rechtsonder in het venster staat een inscriptie "Geschiedenisinstellingen". Klik erop, de correspondentieparameters worden geopend. Klik aan de linkerkant in het menu op Geschiedenis, de instellingen worden weergegeven. Zet een vinkje in de lijst naast de items die u het meest belangrijk vindt en die u graag in het archief zou zien.

Als u bang bent voor inmenging van buitenaf, bewaar dan de geschiedenis van de correspondentie niet. Schakel de regel "Geschiedenis opslaan" uit. Als u dialogen met bepaalde personen wilt bewaren, klikt u op "Toewijzen voor contacten". Er wordt een 2-delige lijst geopend. Aan de linkerkant - opgeslagen, aan de rechterkant - niet-opgeslagen. Verplaats de gewenste contacten van kolom naar kolom met behulp van de pijlen. Klik vervolgens op OK.

Aanbevolen: