Geschiedenis Op Een Computer Verwijderen

Inhoudsopgave:

Geschiedenis Op Een Computer Verwijderen
Geschiedenis Op Een Computer Verwijderen

Video: Geschiedenis Op Een Computer Verwijderen

Отличия серверных жестких дисков от десктопных
Video: Google Chrome: geschiedenis wissen 2023, Februari
Anonim

Op internet bezoek je verschillende sites. Zelfs als u geen internetbron aan uw "Favorieten" heeft toegevoegd, kunt u deze site altijd vinden door de geschiedenis van uw bezoek te raadplegen en de vereiste tijdsperiode in te stellen. Maar er zijn situaties waarin u informatie over uw zoekopdrachten op internet of over de sites die u bezoekt voor buitenstaanders moet verbergen. In dergelijke gevallen moet u de geschiedenis van het bezoeken van sites op uw computer verwijderen. Bovendien maakt deze opschoning ruimte vrij op uw harde schijf, waardoor uw computer sneller wordt.

Geschiedenis op een computer verwijderen
Geschiedenis op een computer verwijderen

Het is nodig

Computer, internettoegang, internetbrowser

instructies:

Stap 1

Als uw browser Internet Explorer is, ga dan naar internet en ga naar het tabblad "Service" in het hoofdmenu. Selecteer in het contextmenu dat verschijnt "Internetopties" en ga naar het tabblad "Algemeen". Zoek het gedeelte "Geschiedenis" en klik op de knop "Wissen". De computer zal u vragen om het te verwijderen. Bevestig dit door "Ja" te antwoorden.

Stap 2

Bovendien bevat hetzelfde dialoogvenster de sectie "Tijdelijke internetbestanden". Klik op de knop Bestanden verwijderen. Er verschijnt een dialoogvenster waarin u het vakje naast het bericht "Deze inhoud verwijderen" moet aanvinken. Klik vervolgens op de knop "OK". Informatie over de geschiedenis van het bezoeken van internetbronnen wordt verwijderd.

Stap 3

Als uw internetbrowser Mozilla Firefox is, ga dan naar internet en ga naar het tabblad "Extra" in het hoofdmenu. Selecteer "Instellingen" in het contextmenu dat verschijnt. Ga naar het tabblad "Privacy". Zoek het gedeelte 'Geschiedenis'. Klik op de knop "Uw recente geschiedenis wissen". Informatie over de geschiedenis van bezoeken aan sites wordt verwijderd.

Stap 4

Als je Opera-browser hebt, ga dan naar internet en klik in het hoofdmenu op het pictogram "Geschiedenis" (lijkt op een klok). Daarna verschijnt een lijst met menstruaties: vandaag, gisteren, deze week, deze maand, eerder. Klik op de geselecteerde periode, waardoor deze actief wordt (deze heeft een blauwe achtergrond). Iets hoger vanaf deze regel staat het pictogram "Verwijderen" (in de vorm van een emmer). Klik erop en informatie over de geschiedenis van het bezoeken van internetbronnen wordt verwijderd.

Populair per onderwerp