Hoe De Geschiedenis Van Een String Te Verwijderen

Inhoudsopgave:

Hoe De Geschiedenis Van Een String Te Verwijderen
Hoe De Geschiedenis Van Een String Te Verwijderen

Video: Hoe De Geschiedenis Van Een String Te Verwijderen

Video: Hoe De Geschiedenis Van Een String Te Verwijderen
Video: MIJN EERSTE KEER EEN STRING DRAGEN (STORYTIME) | LENETTE HERMSEN 2024, April
Anonim

Tijdens het surfen op internet onthouden alle populaire browsers de adressen van de bezochte sites. De lijst met deze adressen is te zien in de adresbalk van het programma. U kunt indien nodig uw browsegeschiedenis verwijderen. Om de geschiedenis van bezochte pagina's te verwijderen, moet u wijzigingen aanbrengen in de programma-instellingen.

Geschiedenis van een string verwijderen
Geschiedenis van een string verwijderen

instructies:

Stap 1

Google Chrome-browser.

Open het instellingenvenster door op de knop "Google Chrome aanpassen en beheren" te klikken. Ga naar het gedeelte 'Geavanceerd'. Klik in het gedeelte "Persoonlijke gegevens" op de knop "Gegevens op bekeken pagina's verwijderen …". Vink in het venster "Browsegegevens wissen" het vakje "Browsegeschiedenis wissen" aan. Als u de geschiedenis van het invullen van formulierregels wilt verwijderen, vink dan het selectievakje "Opgeslagen gegevens van automatisch ingevulde formulieren wissen" aan. Selecteer in de vervolgkeuzelijst de periode waarvan u de geschiedenis wilt verwijderen. Klik op de knop Browsegegevens verwijderen.

Stap 2

Mozilla Firefox-browser.

Selecteer in het menu "Extra" de optie "Opties". Ga naar het tabblad "Privacy". Klik op de link "Uw recente geschiedenis wissen". Vink in het geopende venster de vakjes "Geschiedenis van bezoeken en downloads" en "Geschiedenis van formulieren en zoeken" aan en selecteer de periode die moet worden verwijderd. Klik op de knop "Nu wissen". Om te voorkomen dat de browser de geschiedenis van bezochte pagina's bijhoudt, selecteert u in de vervolgkeuzelijst Firefox de waarde "zal geschiedenis niet onthouden" en klikt u op OK.

Stap 3

Opera-browser.

Selecteer in het menu "Extra", "Opties …". Ga naar het tabblad "Geavanceerd". Open het gedeelte "Geschiedenis", in het blok "Adressen onthouden", klik op de knop "Wissen". Om te voorkomen dat de browser een geschiedenis van bezochte pagina's bijhoudt, selecteert u in de vervolgkeuzelijst "Adressen onthouden" de waarde "0" en klikt u op OK.

Stap 4

Internet Explorer-browser.

Klik in het menu "Extra" op "Internetopties". Klik op het tabblad Algemeen. Klik in het gedeelte 'Browsegeschiedenis' op de knop 'Verwijderen…'. Vink in het venster Browsegeschiedenis verwijderen de vakjes Logboek en Webformuliergegevens aan. Klik op de knop Verwijderen.

Stap 5

Safari-browser.

Druk op de Alt-toets, de menubalk verschijnt. Selecteer in het menu "Geschiedenis" de optie "Geschiedenis wissen…". Klik in het geopende venster op de knop "Wissen". Om de geschiedenis automatisch te wissen, opent u het tabblad "Algemeen" in het instellingenvenster. Selecteer in de vervolgkeuzelijst "Geschiedenisobjecten verwijderen" het interval waarmee de opschoning wordt uitgevoerd.

Aanbevolen: