Hoe Vertaal Je Abracadabra

Inhoudsopgave:

Hoe Vertaal Je Abracadabra
Hoe Vertaal Je Abracadabra

Video: Hoe Vertaal Je Abracadabra

Video: Hoe Vertaal Je Abracadabra
Video: Steve Miller Band - Abracadabra 2024, April
Anonim

Onjuiste codering van de tekst van een brief, bericht, menu of enig ander element van het systeem bemoeilijkt vaak de uitvoering van taken op de computer. Er zijn hier verschillende oplossingen voor dit probleem.

Hoe vertaal je abracadabra
Hoe vertaal je abracadabra

Noodzakelijk

Internetverbinding

instructies:

Stap 1

Als u brieven of berichten ontvangt die zijn geschreven in onleesbare hiërogliefen, gebruikt u de online decoder die beschikbaar is via de volgende link: https://www.artlebedev.ru/tools/decoder/. Hoogstwaarschijnlijk ligt in dit geval het probleem juist in de codering van het bericht. Meestal gebeurt dit bij gebruik van een niet-Latijnse lay-out voor het invoeren van de tekst van een bericht of brief, maar ook bij het verzenden van bestanden via mailservers of verkeerd werkende messengers. In dit geval kunnen er ook problemen zijn met de weergave van lettertypen in het systeem, de browser, het programma, enzovoort, hier kunt u proberen dit te wijzigen in de standaard die standaard in Windows wordt gebruikt, die u kunt bekijken in personalisatie of bureaubladeigenschappen.

Stap 2

Als u geen permanente toegang tot internet heeft, download en installeer dan een hulpprogramma met decoderingsfunctie op uw computer. Er zijn er genoeg op internet om het programma te kiezen dat bij je past, ze werken allemaal ongeveer volgens hetzelfde principe, vergelijkbaar met de bovengenoemde online service. Zorg ervoor dat u de gedownloade items controleert op virussen, zorg ervoor dat u tijdens de installatie een actief antivirussysteem heeft.

Stap 3

Als u geen toegang tot internet hebt, gebruikt u Microsoft Office Word of zijn gratis tegenhanger Open Office Word. Kopieer de tekst van de ontvangen brief of het ontvangen bericht in de vorm van hiërogliefen en selecteer vervolgens de juiste codering.

Stap 4

Als u plotseling een probleem hebt met de codering bij het kopiëren van tekstbestanden naar het geheugen van een e-book, speler of telefoon, stelt u ze allemaal standaard in op Unicode-codering bij het openen in Microsoft Office Word en slaat u het beste van alles op, naar een aparte map op uw harde schijf.

Aanbevolen: