Een Nieuwe Kaspersky-sleutel Activeren

Inhoudsopgave:

Een Nieuwe Kaspersky-sleutel Activeren
Een Nieuwe Kaspersky-sleutel Activeren

Video: Een Nieuwe Kaspersky-sleutel Activeren

Video: Een Nieuwe Kaspersky-sleutel Activeren
Video: Kaspersky Total Security 2021 ✅ Обзор Антивируса + Лицензионный Ключ Активации (Key) 2024, Mei
Anonim

Een van de meest populaire programma's voor het beschermen van uw computer tegen virussen is het hulpprogramma Kaspersky. Maar wanneer de sleutel verloopt, kunt u het programma niet gebruiken. U moet uw licentie verlengen. Hiervoor heeft u een nieuwe sleutel nodig.

Een nieuwe sleutel activeren
Een nieuwe sleutel activeren

Noodzakelijk

  • - Kaspersky Anti-Virus;
  • - Kaspersky-sleutel.

instructies:

Stap 1

De eerste methode moet worden gebruikt wanneer de geldigheidsperiode van de sleutel al is verstreken. Open het hoofdmenu van het programma. Rechtsonder in het venster klikt u met de linkermuisknop op de link "Voer de activeringscode in". Selecteer vervolgens in het venster "Licentie verlopen" de optie "Activeringscode invoeren".

Stap 2

Selecteer in het volgende venster de optie van uw antivirusprogramma. U kunt de betaalde versie van het programma activeren. Vink hiervoor het vakje "Activeer commerciële versie" aan. Voor de triviale versie van de antivirus selecteert u de optie "Proefversie activeren".

Stap 3

Als u geen sleutel heeft, kunt u er een kopen op de website van het bedrijf. Om dit te doen, selecteert u in het sleutelinvoervenster de optie "Activeringscode ophalen". U wordt naar de online winkel van Kaspersky geleid. Doorloop daarna de nodige procedure en u ontvangt een licentiesleutel.

Stap 4

Nadat u de optie van uw versie van het programma hebt gemarkeerd, voert u de zestiencijferige sleutel in het veld in met alleen Latijnse tekens. Klik vervolgens op "Volgende". Wacht, na een paar seconden zou de melding "Activering succesvol voltooid" moeten verschijnen. Klik op de knop Voltooien.

Stap 5

De tweede methode moet worden gebruikt als uw licentie nog steeds actief is, maar u een nieuwe sleutel hebt. In dit geval wordt de aanvraagperiode automatisch verlengd direct na het verlopen van de oude sleutel.

Stap 6

Selecteer in het hoofdmenu van het programma "License Management" en ga naar het blok "License Expired". Selecteer "Activeringscode invoeren". Voer in het volgende venster uw activeringscode in. Klik volgende. Wacht tot de melding voor het voltooien van de activering verschijnt.

Stap 7

Klik op Voltooien. De sleutel is nu geactiveerd. Het wordt van kracht onmiddellijk na de vervaldatum van de huidige licentie. In het venster "Licentiebeheer" kunt u informatie over de huidige licentie bekijken en de geldigheidsduur ervan bekijken.

Aanbevolen: