Welke Gratis Antivirus Is Beter?

Welke Gratis Antivirus Is Beter?
Welke Gratis Antivirus Is Beter?

Video: Welke Gratis Antivirus Is Beter?

Video: Welke Gratis Antivirus Is Beter?
Video: Топ-5 лучших бесплатных антивирусных программ (2020/2021) 2024, April
Anonim

Momenteel zijn er verschillende opties om een antivirusprogramma voor uw thuiscomputer te kiezen. U kunt gelicentieerde software installeren, waarvoor u een bepaald bedrag moet betalen. U kunt een gekraakte gelicentieerde antivirus downloaden die geen volledige beschermingsgarantie biedt. De derde optie is om een gratis antivirusprogramma te installeren, vooral omdat sommige van hen op geen enkele manier inferieur zijn aan hun betaalde tegenhangers.

Welke gratis antivirus is beter?
Welke gratis antivirus is beter?

Onlangs worden gratis gelicentieerde antivirusprogramma's steeds populairder. Dit komt door hun beschikbaarheid, het ontbreken van de noodzaak om elke maand naar updatesleutels te zoeken en hun betrouwbaarheid. Er zijn nogal wat van dergelijke programma's op de markt, dus we zullen proberen uit te zoeken welke gratis antivirus beter is.

Om een conclusie te trekken over de betrouwbaarheid van het antivirusprogramma, krijgt het een archief met virussen om te scannen, hoe meer het vangt, hoe betrouwbaarder het is. Daarnaast wordt gekeken naar de bruikbaarheid van het programma en hoeveel het het systeem belast.

Na het uitvoeren van dergelijke tests kunnen gratis antivirusprogramma's worden onderverdeeld in drie groepen: hoge, gemiddelde en lage betrouwbaarheid. De eerste categorie omvat: AVG Antivirus GRATIS, Avast! Gratis antivirus, Panda Cloud Antivirus. Ze kunnen de taak allemaal perfect aan.

Bovendien kan AVG Antivirus FREE een leider worden genoemd, omdat het een aantal voordelen heeft, zoals een gebruiksvriendelijke interface, een hoog niveau van virusdetectie, zuinig gebruik van bronnen en officiële ondersteuning voor Windows 8.

De middelste categorie omvat Avira AntiVir Personal en Comodo Antivirus. Ze doen ook redelijk goed werk bij het vinden en neutraliseren van virussen, maar de bruikbaarheid en processorbelasting laten veel te wensen over.

Andere antivirusprogramma's, waaronder Nano AntiVirus, Microsoft Security Essentials, A-Squared Free, Zillya, AVZ, laten nogal matige of onbevredigende resultaten zien in alle bovenstaande parameters.

Meer gedetailleerde testresultaten zijn eenvoudig te vinden op internet. Ik denk dat ze je nog beter zullen kunnen overtuigen welke gratis antivirus beter is.

Aanbevolen: