Spellingcontrole Inschakelen

Inhoudsopgave:

Spellingcontrole Inschakelen
Spellingcontrole Inschakelen

Video: Spellingcontrole Inschakelen

Video: Spellingcontrole Inschakelen
Video: Hoe de automatische spellingcontrole in Microsoft® Word 2010 op Windows® 7 in te schakelen 2024, Maart
Anonim

De computer opende mogelijkheden die voorheen ontoegankelijk waren voor een persoon, en als je vroeger, bij het schrijven van tekst, de spelling handmatig moest controleren, controleren kantoorcomputertools tegenwoordig automatisch de spelling van woorden.

Spellingcontrole inschakelen
Spellingcontrole inschakelen

instructies:

Stap 1

Microsoft Word - het programma dat het meest wordt gebruikt bij het schrijven van teksten, heeft een ingebouwde spellingcontrole. U kunt het zowel in de automatische modus als aan het einde van het typen uitvoeren.

Stap 2

Om de spellingcontrole in te schakelen nadat de tekst klaar is, gaat u naar het tabblad "Review" op de menubalk en klikt u op de knop "Spelling". Er verschijnt een venster waarin de computer de hele tekst gaat controleren, zodat u bij elk twijfelachtig woord grondig kunt werken.

Stap 3

Om de automatische spellingcontrolemodus in te schakelen bij het invoeren van tekst, klikt u op de knop "Spelling" die u al bekend is, en in het venster dat verschijnt, klikt u op de knop "Opties". Vink vervolgens in het instellingenvenster dat wordt geopend het vakje aan naast "Spelling automatisch controleren". Door op "OK" te klikken wordt de automatische spellingcontrole ingeschakeld.

Aanbevolen: