Hoe De Map Favorieten Op Te Slaan

Inhoudsopgave:

Hoe De Map Favorieten Op Te Slaan
Hoe De Map Favorieten Op Te Slaan

Video: Hoe De Map Favorieten Op Te Slaan

Video: Hoe De Map Favorieten Op Te Slaan
Video: Mac Basics #10 - Finder - Fase 1 map aan favorieten toevoegen 2024, Mei
Anonim

Favorieten van webbrowsers bevatten informatie die voor u belangrijk is en vergemakkelijken de toegang tot veelbezochte internetbronnen aanzienlijk. De mogelijkheid om bladwijzers op te slaan en vervolgens te herstellen is handig na het opnieuw installeren van het besturingssysteem of bij het kiezen van een nieuwe browser.

Een map opslaan
Een map opslaan

Noodzakelijk

  • - PC met Windows-besturingssysteem geïnstalleerd;
  • - webbrowser.

instructies:

Stap 1

Internet Explorer Als u de standaard Internet Explorer-browser gebruikt om op internet te surfen, gaat u naar: C: / Documents and SettingsAdminFavorites; hier bevinden zich standaard de bladwijzers. Open uw favorietenmap en kopieer de inhoud naar een andere map op de harde schijf, die ongewijzigd blijft na het opnieuw installeren van het besturingssysteem. Verplaats de op deze manier opgeslagen bladwijzers naar de nieuwe map "Favorieten".

Stap 2

Opera Om uw favorieten op te slaan in de Opera-browser, raadpleegt u het menu en gaat u naar de sectie "Bladwijzers". Om toegang te krijgen tot de instellingen, opent u Bestand, selecteert u Opera-bladwijzers exporteren, voert u een bestandsnaam in en klikt u op Opslaan. Wanneer u bladwijzers naar een nieuwe webbrowser overbrengt, voert u het besturingsgedeelte in, geeft u het pad naar het opgeslagen bestand op en selecteert u "Opera-bladwijzers importeren".

Stap 3

Mozilla Firefox Open in de menubalk van de Mozilla Firefox-browser de sectie "Toon alle bladwijzers" en selecteer in het actieve venster "Bibliotheek" de optie "Importeren en back-uppen". Voer een naam in voor het nieuwe bestand en sla het op. Klik in het vervolgkeuzemenu op het item "Bladwijzers exporteren naar HTML-bestand". Om vervolgens uw favorieten te herstellen, logt u in op een nieuwe webbrowser, opent u het gedeelte Importeren en back-uppen en selecteert u Bladwijzers importeren uit HTML-bestand.

Stap 4

Google Chrome Sla uw favorieten op in de Google Chrome-browser, voer de instellingen in door op het bijbehorende pictogram op de werkbalk te klikken. Open het gedeelte Bladwijzerbeheer, selecteer Bladwijzers schikken en exporteren naar HTML-bestand. Geef in het geopende venster een naam op voor het bestand met bladwijzers en sla het op in de opgegeven map. Als u uw opgeslagen favorieten naar uw nieuwe webbrowser wilt overbrengen, selecteert u Bladwijzers importeren uit HTML-bestand.

Aanbevolen: