Hoe U Uw Aanvraaggeschiedenis Kunt Wissen

Inhoudsopgave:

Hoe U Uw Aanvraaggeschiedenis Kunt Wissen
Hoe U Uw Aanvraaggeschiedenis Kunt Wissen

Video: Hoe U Uw Aanvraaggeschiedenis Kunt Wissen

Video: Hoe U Uw Aanvraaggeschiedenis Kunt Wissen
Video: Google Chrome: geschiedenis wissen 2024, Mei
Anonim

Elke browser met standaardinstellingen slaat onafhankelijk de geschiedenis van verzoeken op internet op, die kan worden bekeken door iedereen die toegang heeft tot uw computer. Gelukkig heeft uw browser de mogelijkheid om uw zoekgeschiedenis te verwijderen, wat u zal beschermen tegen pogingen van vreemden om uw acties te controleren.

Hoe u uw aanvraaggeschiedenis kunt wissen
Hoe u uw aanvraaggeschiedenis kunt wissen

instructies:

Stap 1

Opera. Eerst moet u het browsermenu openen en in het gedeelte "Instellingen" op de regel "Persoonlijke gegevens verwijderen" klikken. Om ervoor te zorgen dat de benodigde informatie niet samen met de aanvraaggeschiedenis wordt verwijderd, vouwt u in het instellingenvenster de "Gedetailleerde instellingen" link. Laat dan een vinkje achter het opschrift "Browsegeschiedenis wissen". Klik daarna op "OK".

Stap 2

Mozilla Firefox. Om een soortgelijke bewerking in deze browser uit te voeren, opent u het gedeelte "Extra" in het programmamenu en selecteert u vervolgens "Instellingen". Ga in het geopende venster naar het tabblad "Privacy" en klik op de knop "Persoonlijke gegevens verwijderen". Controleer of er een vinkje staat naast het "Bezoeklogboek". In het geval dat u andere soorten gegevens moet verwijderen, vinkt u hun vakjes aan en start u het opschoningsproces door op "Nu verwijderen" te klikken.

Stap 3

Internetverkenner. Om de geschiedenis van verzoeken te verwijderen, moet u het "Browserlogboek" openen, dat u kunt vinden in het gedeelte "Service". Als gevolg hiervan ziet u een venster dat is verdeeld in verschillende secties, en in een daarvan is er een knop "Verwijder geschiedenis". Klik erop en bevestig de reiniging door op Ja te klikken.

Stap 4

Google Chrome. Om het venster "Weergavegegevens verwijderen" te openen, kunt u op de specifieke toetscombinatie Ctrl + Shift + Del drukken. Bovendien kunt u het menu uitvouwen en in het gedeelte "Extra" op de regel "Gegevens van bekeken documenten verwijderen" klikken. Deze browser verwijdert alleen wat je nodig hebt. Vink het vakje aan naast 'Browsegeschiedenis wissen' en klik vervolgens op de knop 'Browsegegevens wissen'.

Stap 5

AppleSafari Om de geschiedenis in deze browser te wissen, moet u een speciale sectie "Geschiedenis" in het hoofdmenu openen. Klik vervolgens op de knop "Geschiedenis wissen", die u helemaal onderaan kunt vinden. Bevestig de verwijdering door op "Wissen" te klikken.

Aanbevolen: