Een Wachtwoord Extraheren Uit Opera

Inhoudsopgave:

Een Wachtwoord Extraheren Uit Opera
Een Wachtwoord Extraheren Uit Opera

Video: Een Wachtwoord Extraheren Uit Opera

Video: Een Wachtwoord Extraheren Uit Opera
Video: How to Remotely Shutdown any Computer with CMD New 2018 2024, April
Anonim

Elke browser heeft een functie om wachtwoorden op te slaan. Het is erg handig en bespaart veel tijd. U hoeft de site niet in te voeren, voer elke keer een wachtwoord in, de browser doet het voor u. U hoeft alleen uw wens om de site te betreden te bevestigen. Maar wat te doen als u besluit een andere browser te gebruiken en u het wachtwoord van de gewenste site bent vergeten. Laten we zeggen dat uw permanente browser Opera is. Laten we eens kijken hoe we er het gewenste wachtwoord uit kunnen halen.

Hoe een wachtwoord uit Opera te halen
Hoe een wachtwoord uit Opera te halen

instructies:

Stap 1

Open de Opera-browser en voer het volgende in de adresbalk in: https://operawiki.info/PowerButtons#retrievewand. Zoek vervolgens de knop Wand + vastleggen + rapporteren en sleep deze met de muis naar het bovenpaneel van Opera. Open vervolgens het contextmenu. Klik hiervoor met de rechtermuisknop op het bovenpaneel van Opera. Selecteer in het menu dat verschijnt "Instellingen" en vervolgens "Ontwerp". Zoek in het venster dat verschijnt het tabblad "Knoppen". Blader door de lijst aan de linkerkant en zoek het item "Mijn knoppen". Er verschijnt een venster. Sleep de knop Wand + vastleggen + rapporteren van daaruit naar het bovenste paneel van Opera. Dat is in principe al het voorbereidende werk waarmee u het wachtwoord uit de Opera kunt halen

Stap 2

Ga naar de site, het wachtwoord waarvan je het wilt weten. Klik op de knop Wand + vastleggen + rapporteren, die zich nu veilig op het bovenpaneel van Opera bevindt. Na deze actie zou er een Javascript-venster op het scherm moeten verschijnen met de nodige informatie. Het is je gelukt om het wachtwoord uit de Opera te halen.

Stap 3

Download een programma waarmee je wachtwoorden uit Opera kunt halen. Dit hulpprogramma bestaat en wordt veel gebruikt door gebruikers die, ondanks het feit dat ze automatisch inloggen op de site, onafhankelijk willen worden van hun eigen browser. Het programma heet Opera Password Recovery. Het zal u helpen wachtwoorden te herstellen die in uw browser zijn opgeslagen. Nadat u het programma hebt gedownload, voert u het uit. Klik vervolgens op de knop "Wachtwoordherstel". Het zal alle opgeslagen wachtwoorden vinden en in een tekstbestand of HTML-rapport plaatsen. Geef vooraf de directory van de locatie van het tekstbestand met wachtwoorden op, zodat u geen problemen ondervindt bij het vinden van de herstelde wachtwoorden. Dit hulpprogramma kan als een toepassing in de browser worden ingebouwd om het gebruik nog gemakkelijker te maken.

Aanbevolen: