Een Pagina Uit Een Pdf Extraheren

Inhoudsopgave:

Een Pagina Uit Een Pdf Extraheren
Een Pagina Uit Een Pdf Extraheren

Video: Een Pagina Uit Een Pdf Extraheren

Отличия серверных жестких дисков от десктопных
Video: Pagina's uit PDF extraheren | Vrij!​PDFsam 2023, Februari
Anonim

Wanneer het nodig is om bepaalde pagina's uit een pdf-document te selecteren, hebben niet-professionele gebruikers de vraag hoe dit kan. Er zijn verschillende mogelijkheden om dit probleem op te lossen.

Een pagina uit een pdf extraheren
Een pagina uit een pdf extraheren

Het is nodig

  • - document in pdf-formaat;
  • - een van de vermelde programma's:
  • - Adobe Acrobat Professioneel,
  • - Adobe Reader,
  • - PDF Maker,
  • - Pdf995-printerstuurprogramma,
  • - "Photoshop".

instructies:

Stap 1

Om een ​​pagina uit een PDF-bestand te "extraheren", is de eenvoudigste manier om een ​​kopie van het gewenste document op te slaan en de bewerkingsfuncties te gebruiken om onnodige pagina's te selecteren en te verwijderen, zodat alleen de noodzakelijke overblijven.

Stap 2

Selecteer in Adobe Acrobat Professional of Adobe Reader Afdrukken in het menu Bestand, geef de gewenste pagina's, het formaat, de afdrukopties en het bestandsopslagpad op.

Stap 3

Voor deze doeleinden kunt u ook speciale printerprogramma's gebruiken die zijn ontworpen voor het converteren van pdf-documenten. Met deze programma's kunt u een virtuele printer in het computersysteem maken, die het document dat is verzonden om te worden afgedrukt, onmiddellijk omzet in pdf-formaat. Er staan ​​er genoeg op internet. Download er een en gebruik deze indien nodig. PDFCreator, Pdf995 Printer Driver bleek bijvoorbeeld behoorlijk goed te zijn in dit opzicht.

Stap 4

Download en installeer een van de programma's en stuur het vereiste pdf-bestand ernaar om af te drukken. Markeer vervolgens in de afdrukinstellingen de paginanummers die u in uw document wilt opslaan. Geef niet op welke pagina's moeten worden verwijderd. Open daarna het op deze manier gemaakte pdf-document en controleer de juistheid van deze methode. Pagina's die u niet nodig heeft, worden niet in het bestand opgenomen, wat u wel moest doen.

Stap 5

Als extra optie kunt u het programma Photoshop gebruiken. Sleep hiervoor het document in het programma. Selecteer vervolgens in het geopende venster de pagina die u nodig hebt. Sla het op als een apart bestand en gebruik het.

Stap 6

Je kunt ook proberen een screenshot te maken van de documentpagina die je nodig hebt. Maar in dit geval wordt de bestandspagina opgeslagen in de afbeeldingsindeling.

Populair per onderwerp