Hoe De Werkbalk In De Browser Te Herstellen

Inhoudsopgave:

Hoe De Werkbalk In De Browser Te Herstellen
Hoe De Werkbalk In De Browser Te Herstellen

Video: Hoe De Werkbalk In De Browser Te Herstellen

Video: Hoe De Werkbalk In De Browser Te Herstellen
Video: De opmaak van de taakbalk aanpassen in Windows 10 2024, Mei
Anonim

Een werkbalk in een webbrowsetoepassing verwijst meestal naar het gedeelte van het browservenster dat verschillende bedieningselementen bevat. In de regel wordt het aan de bovenrand van het venster, onder de titel, geplaatst en bevat het menusecties, de adresbalk, knoppen voor snelle toegang tot bladwijzers, enz. In de meeste browsers kunnen al deze paneelelementen door de gebruiker volledig of selectief worden uitgeschakeld.

Hoe de werkbalk in de browser te herstellen
Hoe de werkbalk in de browser te herstellen

instructies:

Stap 1

Als de werkbalk ontbreekt in het Opera-browservenster, kunt u deze herstellen via het hoofdmenu van de toepassing. Als de knop om dit menu op te roepen ook niet zichtbaar is, open deze dan vanaf het toetsenbord - druk gewoon op de Alt-toets. Ga vervolgens naar het gedeelte "Werkbalken" en vink in de lijst met zeven regels de vakjes aan naast de werkbalkitems die u aan het Opera-venster wilt toevoegen.

Stap 2

Als u in Internet Explorer met de rechtermuisknop op de titel van het venster klikt, wordt een contextmenu geopend met een lijst met werkbalkitems. Vink de gewenste vakjes aan.

Stap 3

In deze browser kunt u de onderdelen van de werkbalk op een andere manier retourneren, via het gedeelte "Bekijken" in het toepassingsmenu. Als dit menu ontbreekt, drukt u op de Alt-toets, waarna het terugkeert naar zijn plaats onder de titel van het venster. In de sectie "Weergave" zijn de raamdecoratie-elementen die u nodig hebt verdeeld in twee subsecties: gewoon "Panelen" en "Browserpanelen". Controleer de juiste regels voor elke subsectie.

Stap 4

In Mozilla Firefox kunt u de werkbalk op dezelfde manier retourneren als in Internet Explorer, de verschillen zijn slechts in kleine details. En hier, als u met de rechtermuisknop op de titel klikt, verschijnt een contextmenu waarin u de vakjes naast de vereiste elementen van de werkbalk kunt aanvinken. En als u op de knop alt="Afbeelding" drukt, wordt exact hetzelfde menu weergegeven met de sectie "Beeld" en twee secties voor het selecteren van de paneelelementen die in het venster worden weergegeven. Het enige verschil is dat deze secties "Werkbalken" en "Zijbalk" heten. Gebruik daarom de volgorde van acties die in de vorige twee stappen is beschreven ook in Mozilla Firefox.

Stap 5

In de Google Chrome-browser is het onmogelijk om zijn eigen controlepaneel te verliezen, omdat er geen opties zijn om het uit te schakelen in het menu van deze browser. Maar er is mogelijk geen bladwijzerbalk op de werkbalk. Om het terug te sturen, opent u het browsermenu en klikt u op "Opties". Chrome laadt de instellingenpagina die is geopend op het tabblad Algemeen. Vink het vakje "Altijd bladwijzerbalk weergeven" aan in het gedeelte "Werkbalk".

Aanbevolen: