Hoe De Werkbalk Te Herstellen

Inhoudsopgave:

Hoe De Werkbalk Te Herstellen
Hoe De Werkbalk Te Herstellen

Video: Hoe De Werkbalk Te Herstellen

Video: Hoe De Werkbalk Te Herstellen
Video: De opmaak van de taakbalk aanpassen in Windows 10 2024, Mei
Anonim

Werkbalken zijn essentiële bedieningselementen voor elk actief programma en zijn essentieel voor elke gebruiker. Verdwijnende werkbalken kunnen verschillende oorzaken hebben, afhankelijk van de instellingen van de applicatie zelf. In dit geval overwegen we de werkbalk van de Microsoft Office-toepassing te herstellen.

Hoe de werkbalk te herstellen
Hoe de werkbalk te herstellen

Het is nodig

Microsoft Office 2003

instructies:

Stap 1

Specificeer het item "Instellingen" in het menu "Service" en roep het contextmenu van het te herstellen menu op door met de rechtermuisknop te klikken om de bewerking van het herstellen van de initiële parameters van het geselecteerde menu uit te voeren.

Stap 2

Gebruik de opdracht Reset en klik op de knop Sluiten in het eerder geopende dialoogvenster Opties.

Stap 3

Keer terug naar het menu Extra en ga naar Instellingen om de herstelbewerking uit te voeren naar de oorspronkelijke set knoppen en werkbalkmenu's.

Stap 4

Ga naar het tabblad Werkbalken van het dialoogvenster dat wordt geopend en specificeer de werkbalk die moet worden hersteld in het veld Werkbalken.

Stap 5

Schakel het selectievakje Altijd volledige menu's weergeven op het tabblad Opties van het dialoogvenster Opties in om de oorspronkelijke weergave-instellingen van de werkbalk te herstellen en klik op de knop Opnieuw instellen op het tabblad Werkbalken om de geselecteerde wijzigingen toe te passen.

Stap 6

Keer terug naar het menu "Service" en ga naar het item "Instellingen" om de oorspronkelijke bedrijfsparameters van de ingebouwde werkbalkknop of menuopdracht te herstellen.

Stap 7

Ga naar het tabblad "Werkbalken" en pas het selectievakje toe op het veld van de gewenste werkbalk.

Stap 8

Roep het contextmenu van de te herstellen werkbalkknop op door met de rechtermuisknop te klikken en selecteer de opdracht "Reset" om de initiële bedieningsparameters te herstellen.

Stap 9

Ga naar het menu met de gewenste opdracht en open het contextmenu van de opdracht door met de rechtermuisknop te klikken.

Stap 10

Selecteer het item "Reset" om de initiële parameters van de geselecteerde opdracht te herstellen.

Stap 11

Keer terug naar het menu "Service" en ga naar het item "Instellingen" om de standaardsets werkbalkknoppen en opdrachten van het geselecteerde menu te herstellen.

Stap 12

Ga naar het tabblad "Opties" van het dialoogvenster dat wordt geopend en klik op de knop "Reset".

Aanbevolen: