Hoe De Werkbalk Omlaag Te Bewegen

Inhoudsopgave:

Hoe De Werkbalk Omlaag Te Bewegen
Hoe De Werkbalk Omlaag Te Bewegen

Video: Hoe De Werkbalk Omlaag Te Bewegen

Video: Hoe De Werkbalk Omlaag Te Bewegen
Video: 5 THINGS I WISH I KNEW When I Started Calisthenics 2024, April
Anonim

De werkbalk is ontworpen om eenvoudig en snel de gewenste handeling of bedieningsmodus te selecteren door op de bijbehorende knop te klikken. Meestal bevindt de werkbalk zich onderaan het scherm. Het is een donkergrijze strook die het volgende bevat: de Windows Start-knop, de huidige tijd, aangesloten apparaten, netwerkverbinding en het pictogram voor taalinvoerinstellingen, enz. Als u per ongeluk de werkbalk naar de bovenkant van het scherm, naar rechts of links van zijn zij - je kunt haar gemakkelijk terugbrengen naar haar gebruikelijke positie.

Hoe de werkbalk omlaag te bewegen
Hoe de werkbalk omlaag te bewegen

instructies:

Stap 1

Beweeg de muis over het donkergrijze gebied van de werkbalk vrij van pictogrammen en druk op de rechtermuisknop. Selecteer in het geopende venster het item "Eigenschappen". Klik met de linkermuisknop op de regel "Eigenschappen". Dit opent het dialoogvenster Taakbalk en Startmenu Eigenschappen.

Stap 2

Op het tabblad Taakbalk, in het gedeelte Taakbalkweergave, ziet u de volgende functies: de taakbalk dokken, de taakbalk automatisch verbergen, de taakbalk boven andere vensters weergeven, vergelijkbare taakbalkknoppen groeperen en Snel starten weergeven. Haal het vinkje weg bij "Dock the taskbar". U kunt het paneel nu naar de onderkant van het scherm verplaatsen.

Stap 3

Om het probleem van het uitrekken of verkleinen van de werkbalk niet onder ogen te zien en om deze snel te verplaatsen, plaatst u de muispijl precies tussen de Start-knop en de contactlijn met het scherm. Met andere woorden, verplaats de pijl naar een kleine opening tussen de donkergrijze achtergrond van de werkbalk en het scherm. Houd vervolgens de linkermuisknop ingedrukt.

Stap 4

Verplaats de werkbalk naar de onderkant van het scherm. Om onbedoelde bewegingen te voorkomen, volgt u verder dezelfde stappen als eerder beschreven en plaatst u een vinkje in het item "De taakbalk vastzetten".

Aanbevolen: