Hoe Een Verwijderde Browser Te Herstellen

Inhoudsopgave:

Hoe Een Verwijderde Browser Te Herstellen
Hoe Een Verwijderde Browser Te Herstellen

Video: Hoe Een Verwijderde Browser Te Herstellen

Video: Hoe Een Verwijderde Browser Te Herstellen
Video: Hoe verwijderde Google ™ -account te herstellen 2024, Mei
Anonim

Een browser is een applicatie om op internet te surfen. Verschillende softwareleveranciers bieden verschillende versies van webbrowsers aan. Gebruikers kiezen degene die voor hen handiger zijn om te gebruiken. Als u per ongeluk uw browser hebt verwijderd, kunt u deze binnen enkele minuten herstellen.

Hoe een verwijderde browser te herstellen
Hoe een verwijderde browser te herstellen

instructies:

Stap 1

U kunt de browser niet herstellen als bijvoorbeeld een verwijderd document uit de prullenbak. Het is noodzakelijk om het programma opnieuw te installeren. Alle browsers worden automatisch geïnstalleerd, u hoeft alleen de instructies van de "Installatiewizard" te volgen: selecteer de map voor installatie en klik op "Volgende" totdat de installatie is voltooid.

Stap 2

De "Wizard" wordt gestart via het bestand setup.exe of install.exe. De vraag rijst natuurlijk: waar vind je zo'n bestand? De gemakkelijkste manier is op internet. Elke softwareleverancier heeft zijn eigen officiële website waar je de applicatie die je nodig hebt kunt downloaden.

Stap 3

Deze methode is geschikt als u een alternatieve internetbrowser op uw computer hebt geïnstalleerd, bijvoorbeeld Internet Explorer, die automatisch wordt geïnstalleerd wanneer het besturingssysteem wordt geïnstalleerd. Typ in de zoekmachine een verzoek om de naam van de browser die u nodig heeft (Opera, Mozilla Firefox, Google Chrome) en open de bijbehorende pagina.

Stap 4

Klik op de hoofdpagina op de knop "Downloaden" ("Installeren", Downloaden). Deze knop is meestal gemarkeerd en moeilijk te missen. Geef het pad op om het bestand op te slaan en wacht tot het downloaden is voltooid. Open de map met het opgeslagen bestand en klik met de linkermuisknop op het installatiebestand.

Stap 5

In het geval dat er geen alternatieve browser is, kunt u de browser vanaf schijf installeren. Er zijn kits voor het installeren van veelgebruikte programma's, en het is het beste om een van deze cd's bij de hand te houden. Laat je hem één of twee keer per jaar gebruiken, maar in geval van nood kom je niet zonder de nodige programma's te zitten. Plaats de schijf in uw cd- of dvd-station, open deze om te bekijken, zoek het browserconfiguratiebestand en voer het uit.

Stap 6

Je kunt je vrienden ook vragen om het browserinstallatiebestand op een verwijderbaar medium te schrijven, gelukkig neemt het weinig ruimte in beslag. Steek de media in de poort, zoek het browserinstallatiebestand en start het op de gebruikelijke manier - door met de linkermuisknop op het pictogram te klikken. Wacht tot het einde van de operatie.

Aanbevolen: