Hoe De Werkbalk In Te Schakelen

Inhoudsopgave:

Hoe De Werkbalk In Te Schakelen
Hoe De Werkbalk In Te Schakelen

Video: Hoe De Werkbalk In Te Schakelen

Video: Hoe De Werkbalk In Te Schakelen
Video: Schakelen | Zo schakel je een auto zonder te schokken! 2024, Mei
Anonim

Met de werkbalk kan de gebruiker een aantal acties uitvoeren met de gegevens in het toepassingsvenster of de map. Als het paneel plotseling is verdwenen, moet u de weergave ervan inschakelen.

Hoe de werkbalk in te schakelen
Hoe de werkbalk in te schakelen

instructies:

Stap 1

In Microsoft Office Word en Excel bevindt de standaardwerkbalk zich bovenaan het venster. Als u het niet op zijn gebruikelijke plaats ziet, is het opgevouwen. Zelfs in deze modus worden de tabbladnamen echter nog steeds weergegeven. Klik met de linkermuisknop op het gewenste tabblad en de werkbalk wordt weergegeven. Wanneer de selectie van de tool is voltooid, wordt deze weer verborgen.

Stap 2

Om de werkbalk niet telkens te verbergen, klikt u met de rechtermuisknop op het zichtbare deel van het paneel. Het contextmenu wordt uitgevouwen. Verwijder de markering van de regel "Minimaliseer de tape" door erop te klikken met de linkermuisknop. De werkbalk keert terug naar zijn gebruikelijke uiterlijk. Als de software een snelkoppelingslint heeft geconfigureerd, kunt u deze bewerking ook gebruiken. Klik op de pijlknop rechts van het lint en verwijder de markering uit het veld "Het lint minimaliseren" in het vervolgkeuzemenu.

Stap 3

Als u de werkbalk naar mappen moet terugzetten, opent u een willekeurige map op uw computer. Klik met de rechtermuisknop op het zichtbare deel van het paneel en markeer met een markering die componenten die in het venster moeten worden weergegeven. Alternatieve manier: selecteer het item "Werkbalken" in het menu "Beeld" en markeer de items die je nodig hebt in het submenu met een markering. De menubalk wordt altijd weergegeven in mappen.

Stap 4

In het geval dat de werkbalk uit de browser is verdwenen, kunnen er twee opties zijn: ofwel de modus voor volledig scherm is ingeschakeld, of het probleem zit in de instellingen van de internetbrowser. Druk in het eerste geval op de functietoets F11 op het toetsenbord, u keert terug naar de normale modus. In het tweede geval is de in de vorige stap beschreven methode geschikt. Pas de weergave van de gewenste panelen aan door met de rechtermuisknop te klikken of door de opdrachten uit het menu "Beeld" te gebruiken.

Stap 5

Omdat de interface in de meeste programma's vergelijkbaar is, zijn de beschreven methoden in bijna alle gevallen toepasbaar. Als u extra knoppen aan de standaardwerkbalk wilt toevoegen, gebruikt u de geavanceerde instellingen. Meestal worden ze ook opgeroepen vanuit het menu "Bekijken".

Aanbevolen: