Hoe De Werkbalk Te Vinden

Inhoudsopgave:

Hoe De Werkbalk Te Vinden
Hoe De Werkbalk Te Vinden

Video: Hoe De Werkbalk Te Vinden

Отличия серверных жестких дисков от десктопных
Video: De opmaak van de taakbalk aanpassen in Windows 10 2023, Februari
Anonim

De werkbalk is een belangrijk onderdeel van het programma. Daarop bevindt zich in de regel alles wat u nodig heeft voor werk. Het kan niet uit het programma verdwijnen, maar kan wel uit het zicht verdwijnen.

Hoe de werkbalk te vinden
Hoe de werkbalk te vinden

Het is nodig

Computer, computerprogramma's Adobe Photoshop, Corel Draw, Adobe Illustrator

instructies:

Stap 1

Zet uw computer aan. Voer het programma uit waarin u gaat werken. Zoek in de bovenste regel van het hoofdvenster het gedeelte Venster en open het.

Stap 2

In het geopende venster ziet u een lijst met alle programmapanelen. U kunt ze openen door op een item in de lijst te klikken. Zoek de naam van het gewenste paneel en klik erop. Het beeldscherm toont een rechthoekig venster waarin gereedschappen als afbeeldingen worden weergegeven.

Stap 3

Er verschijnt een pijl op het scherm. Beweeg het over het paneel. U kunt de pijl met de linkermuisknop fixeren op het bovenste veld, dat met niets is gevuld. Sleep het paneel naar de plaats op het scherm waar het het handigst is. Hierna wordt het programma-element weergegeven op het beeldscherm.

Stap 4

Computerprogramma's Adobe Photoshop, Corel Draw, Adobe Illustrator hebben opties voor het instellen van sneltoetsen, waarmee u elk paneel kunt in- of uitschakelen. Zoek Venster> Werkruimte> Sneltoetsen en menu's, klik in het nieuwe venster op Sneltoetsen. Het item Toepassingsmenu's moet worden geactiveerd in het vervolgkeuzevenster Snelkoppelingen voor. Controleer of dit zo is. Open het tabblad Venster. Klik op het item waarvoor u sneltoetsen wilt instellen. Rechts wordt een leeg venster geopend waarin u de naam van de geselecteerde sleutel moet invoeren.

Populair per onderwerp