Patches Voor Games Installeren

Inhoudsopgave:

Patches Voor Games Installeren
Patches Voor Games Installeren

Video: Patches Voor Games Installeren

Video: Patches Voor Games Installeren
Video: How to Patch Your Games in RPCS3 - Persona 5, The Last of Us, Uncharted, and More 2024, Mei
Anonim

De patch is een klein programma dat de tekortkomingen van ontwikkelaars corrigeert, gamers helpt hun werk ten volle te waarderen en van de gameplay te genieten.

Patches voor games installeren
Patches voor games installeren

instructies:

Stap 1

Een patch is per definitie een patch. Het doel ervan is dus duidelijk. Natuurlijk voeren game-ontwikkelaars altijd grondige tests uit van hun creaties voordat ze ze aan de massa lanceren, waarbij ze een breed scala aan situaties simuleren, maar ze kunnen natuurlijk niet alle mogelijke opties voorzien.

Daarom, amateurs op hun knieën of door de ontwikkelaars zelf, wordt enige tijd na de release van het spel, volgens de beoordelingen van gamers, duidelijk wat er moet worden afgerond, en ze geven de patches vrij, zonder welke het soms gewoon is onmogelijk om te genieten van de volheid en helderheid van de gameplay.

Laten we direct met patches werken en mogelijke vragen overwegen.

Zorg er allereerst voor dat de bron van waaruit u de patch die u nodig hebt gaat downloaden, is geverifieerd en geen schade toebrengt aan uw computer. Hackers kunnen profiteren van de populariteit van het project en een "nep"-bestand op het netwerk lanceren, dat wil zeggen een vermeend patchbestand dat daadwerkelijk een virus bevat, terwijl ze nog steeds actief de verhoogde kwaliteit van het spel prijzen wanneer ze hun creatie gebruiken. Je hebt geen onnodige problemen nodig, dus gebruik alleen vertrouwde bronnen, zelfs als de patch door de ontwikkelaars zelf is ingediend, maar op een site van een derde partij.

Stap 2

Elke patch heeft een versie in zijn naam. Het is afgebeeld met een of meer cijfers, geschreven met een punt. Dit is de versie waarnaar je game wordt bijgewerkt nadat er een patch op is geïnstalleerd. Let altijd op de compatibiliteit van de versie van het spel en de patches, en maak ook een back-up van de opgeslagen spellen voordat je het installeert, als je die hebt. Anders kunnen ze onherstelbaar verloren gaan.

Stap 3

Besteed aandacht aan de inhoud van de patch. De ontwikkelaar moet in detail de volledige lijst met glitches en bugs specificeren die deze patch verhelpt. Als er meerdere opties zijn, kunt u de beste voor u kiezen. Installatie-instructies moeten ook aan de patch worden gehecht. Dit is opnieuw belangrijk vanwege het bestaan van verschillende versies van patches en het spel zelf en hun interacties. Als de instructie vereist dat je het spel opnieuw installeert en de patch alleen met zijn "schone" versie gebruikt - wees niet lui, doe alles zoals gevraagd - het kost niet veel tijd en biedt een grote kans op een hoogwaardige werking van de spel in de toekomst. Geen wonder dat de makers van de patch hier specifiek je aandacht op vestigen. Negeer in het algemeen nooit de instructies, en dan zullen er praktisch geen klachten zijn over de makers van de patches.

Aanbevolen: